Povezane vesti

Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka

Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka

Telegraf 31.07.2024
Iz Opštine Štrpce saopšteno je da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja. Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je… »
Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak

Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak

RTV 31.07.2024
ŠTRPCE - Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela… »
Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Euronews 31.07.2024
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i… »
Slučaj snimanja bez dozvole Oglasio se gradonačelnik Jevtić: Hajka protiv mene i Opštine Šrtpce

Slučaj snimanja bez dozvole Oglasio se gradonačelnik Jevtić: Hajka protiv mene i Opštine Šrtpce

Alo 31.07.2024
Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca… »

Vesti dana »