Povezane vesti
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka
Telegraf 31.07.2024
Iz Opštine Štrpce saopšteno je da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja. Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas… »
Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak
RTV 31.07.2024
ŠTRPCE - Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i… »
Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Euronews 31.07.2024
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja… »
Vesti dana »
BIRODI: Izveštavanje o smrti studentkinje predstavljeno kao političko pitanje
Serbian News Media pre 22 minutajoš 41 povezana
Nešto se ipak kreće u Ormuzu: Iran dozvolio prolazak dodatnih 20 brodova pod pakistanskom zastavom
Dnevnik pre 7 minutajoš 35 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 42 povezane
Kadeti Srbije poraženi od Belgije: Sa Švajcarskom za plasman na Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih
RHMZ upozorio: Vodostaji u porastu na Jadru, Kolubari, Zapadnoj Moravi i Savi kod Šapca
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 66 povezanih