Povezane vesti
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka
Telegraf 31.07.2024
Iz Opštine Štrpce saopšteno je da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja. Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je… »
Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak
RTV 31.07.2024
ŠTRPCE - Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela… »
Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Euronews 31.07.2024
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i… »
Slučaj snimanja bez dozvole Oglasio se gradonačelnik Jevtić: Hajka protiv mene i Opštine Šrtpce
Alo 31.07.2024
Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca… »
Vesti dana »
Razrešen direktor tehnike RTV Vojvodine zbog prekida programa
Slobodna Evropa pre 24 minutajoš 78 povezanih
Ministarstvo odbrane: Pripadnici Vojske Srbije u Libanu i na Bliskom istoku do sada nisu bili direktno ugroženi
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih