Povezane vesti
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka
Telegraf 31.07.2024
Iz Opštine Štrpce saopšteno je da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja. Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas… »
Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak
RTV 31.07.2024
ŠTRPCE - Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i… »
Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Euronews 31.07.2024
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja… »
Vesti dana »
Preokret pred finale: Ova zemlja je sada postala veliki favorit VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 25 povezanih
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom na pljuskove s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 33 minutajoš 19 povezanih
Blagojević iskren: "Kao da je pet sezona prošlo, a ne jedna, svi su otpisali Partizan"
Sportske.net pre 1 satjoš 25 povezanih
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Šabačke novosti pre 6 satijoš 17 povezanih