Povezane vesti
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka
Telegraf 31.07.2024
Iz Opštine Štrpce saopšteno je da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja. Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas… »
Jevtić: Protiv mene i Opštine Štrpce vodi se hajka, S.I. bez dozvole ušao na sastanak
RTV 31.07.2024
ŠTRPCE - Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i… »
Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Euronews 31.07.2024
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je danas, nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja… »
Slučaj snimanja bez dozvole Oglasio se gradonačelnik Jevtić: Hajka protiv mene i Opštine Šrtpce
Alo 31.07.2024
Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor… »
Vesti dana »

Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan Netanjahua za poraz Hamasa u Pojasu Gaze
N1 Info pre 40 minutajoš 16 povezanih

Tramp je razočaran: Ne prestaje da priča o Putinu: "Od njega zavisi!" Bliži se sastanak i ne zavisi od Zelenskog (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 13 povezanih

Saobraćajne nesreće u Beogradu, hitna imala pune ruke posla: Veći broj povređenih tokom noći
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Beogradski vodovod: Više ulica na Vračaru i Voždovcu danas bez vode
Insajder pre 25 minutajoš 5 povezanih