Povezane vesti
"Moje klompe vrede kao nečiji automobil": Adaktar ponovo razbesneo javnost, od cene će vam se zavrteti
Mondo 31.07.2024
Adam Adaktar razbesneo korisnike Tiktoka zbog skupih klompi koji ma se pohvalio. Nakon što je "posadio" tron ispred Hrama Sv. Save na Vračaru, zbog čega je reagovala i SPC, Adam Adaktar ponovo je razbesneo javnost. Adam je nedavno bio u žiži javnosti… »
Adam Adaktar razbesneo javnost: "Moje klompe vrede kao nečiji auto!" Šokiraćete se kad vidite kolika im je cena
Kurir 31.07.2024
Samoprozvani "bog obrva", Adam Adaktar u centru pažnje je ne samo zbog svojih šokantnih izjava, već i zbog originalnih stajlinga, koji po njegovim rečima koštaju papreno. Adam je nedavno bio u žiži javnosti zbog Titovog odela u kojem se pojavio na… »
"Ovo je nečiji auto!" Adam u svom stilu odgovorio zašto nosi "klompe": Šokiraćete se kad vidite koliko koštaju
Telegraf 31.07.2024
Preporučujemo. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, neretko se nalazi u žiži interesovanja zbog svog originalnog izgleda, a to je bio slučaj i ovog puta. Na njegovom TikToku jedan korisnik mu je postavio pitanje: - Zašto nosiš cokule/klompe… »
Vesti dana »
Izrael poslao avione po navijače Makabija posle sukoba u Amsterdamu
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi
Novi magazin pre 3 satajoš 7 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
POSKUPEO DIZEL: Objavljene nove cene goriva koje će važiti u narednih 7 dana - Evo kakva je situacija sa benzinom!
Kurir pre 35 minutajoš 13 povezanih