Povezane vesti
Tramp: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Politika 31.07.2024
ČIKAGO – Republikanski predsednički kandidat u Sjedinjenim Državama Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao… »
Euronews 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao tamnoputa, a… »
Trampu nije jasno: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Dnevnik 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao "crnkinja", a… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, polomljeno staklo na traktorima kod Skupštine
Nova pre 17 minutajoš 93 povezane

"Nadamo se da će sve proći bez incidenata": Student Miloš Pavlović iz Pionirskog parka objavio da sa kolegama u kampu igra šah (video)
Blic pre 29 minutajoš 130 povezanih

Kod Pravnog fakulteta Žandarmerija, građani se kreću centralnim gradskim ulicama
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane