Povezane vesti
Tramp: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Politika 31.07.2024
ČIKAGO – Republikanski predsednički kandidat u Sjedinjenim Državama Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao “crnkinja”, a… »
Trampu nije jasno: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Dnevnik 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao "crnkinja", a… »
Euronews 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao tamnoputa, a… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 2 satajoš 79 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 5 satijoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 2 satajoš 53 povezane

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana