Povezane vesti
Tramp: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Politika 31.07.2024
ČIKAGO – Republikanski predsednički kandidat u Sjedinjenim Državama Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao “crnkinja”, a… »
Trampu nije jasno: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Dnevnik 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao "crnkinja", a… »
Euronews 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao tamnoputa, a… »
Vesti dana »
Cvejić: Odluka o povlačenju četiri člana REM nije iznenađenje, drugi put rekli ne političkom nasilju
Beta pre 5 minutajoš 33 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 36 povezanih
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj, dok Srbija beleži neuobičajeno tople dane i očekuje hladan talas od utorka
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 32 povezane
Revidirana fiskalna strategija predviđa 2026. rast BDP u Srbiji od 3,0 odsto
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih