Povezane vesti
Tramp: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Politika 31.07.2024
ČIKAGO – Republikanski predsednički kandidat u Sjedinjenim Državama Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao “crnkinja”, a… »
Trampu nije jasno: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Dnevnik 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao "crnkinja", a… »
Euronews 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao tamnoputa, a… »
Vesti dana »
Direktor NIS-a: U toku pregovori o promeni vlasničke strukture, još ima šanse da dobijemo licencu
Radio 021 pre 12 minutajoš 20 povezanih
Kiša će nas mučiti do ponedeljka: Najnovija RHMZ prognoza i vreme za vikend pred nama
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
Rokvić: REM je čuvar kerber SNS režima, plašim se da novi kandidati za Savet nisu nezavisni
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane