Povezane vesti
Tramp: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Politika 31.07.2024
ČIKAGO – Republikanski predsednički kandidat u Sjedinjenim Državama Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao “crnkinja”, a… »
Trampu nije jasno: Zbunjuje me da li je Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka
Dnevnik 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao "crnkinja", a… »
Euronews 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu nije jasno da li je potencijalna demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris Indijka ili Afroamerikanka, jer se, kako tvrdi, prvobitno predstavljala kao tamnoputa, a… »
Vesti dana »

Ovo su uslovi Rusije za kraj rata u Ukrajini! Otkriveno šta je neprihvatljivo, Moskva ovo ne prašta!
Kurir pre 28 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Vučić o novim merama: Odnosiće se na sve proizvode, pre svega na prehrambene
Blic pre 1 satjoš 107 povezanih

To je to: Luka Mitrović više nije igrač Zvezde! Premijer liga: Milenkovićev Notingem remizirao sa Palasom – Griliš plesao u pobedi Evertona! (video)
Hot sport pre 17 minutajoš 24 povezane