Povezane vesti
Tramp: Protiv sam toga da svako ima električni automobil
Politika 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. „Ilon Mask me je podržao i… »
Insajder 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je u sredu 31. jula da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. ' Ilon Mask me… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. – Ilon Mask me je podržao… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 24 minutajoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 59 minutajoš 1 povezana

(FOTO) UBADANJE U CENTRU NOVOG PAZARA! Četiri osobe povređene
Sandžak haber pre 49 minutajoš 3 povezane