Povezane vesti
Tramp: Protiv sam toga da svako ima električni automobil
Politika 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. „Ilon Mask me je podržao i… »
Insajder 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je u sredu 31. jula da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. ' Ilon Mask me… »
Vesti online 31.07.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp izjavio je danas da je protiv toga da svi imaju električne automobile uprkos podršci milijardera Ilona Maska, generalnog direktora proizvođača električnih automobila Tesla. – Ilon Mask me je podržao… »
Vesti dana »

Ognjen Ravić osvojio četvrto mesto: Ispao u finalu Farme 8: "Čeka me Elena", na imanju su ostala još samo njih trojica (foto)
Blic pre 38 minutajoš 4 povezane

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sekao se nožem i ubadao u vrat, pa sve snimio za društvene mreže: Užas na Čukarici: Muškarac u zadnji čas primljen u bolnicu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U Nigeriji ubijeno najmanje 100 ljudi: "Mnoge porodice su bile zaključane i spaljene u svojim sobama"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana