Povezane vesti
„Milion puta sam prolazila i mislila – blago onom čija je to kuća“: Vera Matović otkrila kako je jedna od…
Nova 31.07.2024
: Pevačica Vera Matović godinama je na estradi, a njena vila važi za jednu od najlepših i najluksuznijih od onih koje poseduju naše javne ličnosti. Vera Matović se sada osvrnula na ovu nekretninu i to kako je došla u njen posed. „Da mi se nije… »
Najskuplja kuća na estradi vredi 4 miliona evra i krije bolnu priču! Folkerka napokon otkrila kako ju je zapravo kupila
Kurir 31.07.2024
Vera Matović, naša slavna pevačica, progovorila je o mnogim životnim temama, reklami Luke Dončića uz njenu pesmu "Miki, Milane", pa i o čuvenoj luksuznoj kući o kojoj se naveliko i naširoko priča i piše. -Milion puta sam prošla pored te kuće… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane