Povezane vesti
Haland povređen, Gvardiola sprečio ozbiljniju štetu
Sportske.net 31.07.2024
Prva zvezda Mančester sitija Erling Haland bio je vrlo slab u pripremnom duelu sa Barselonom na turneji po SAD. Zamenjen je na poluvremenu i očigledno se radi o omanjoj povredio. Gvardiola nije rizikovao. "Erling se ne oseća komforno na terenu. Ne želimo… »
Gvardiola o izlasku Halanda: Ne oseća se dobro
B92 31.07.2024
Erling Haland, napadač Mančester sitija, nije imao svoje veče ni na meču sa Barselonom. Norvežanin je zamenjen na poluvremenu susreta koji je igran na stadionu u Orlandu. Činjenica je da ima problema sa lakšom povredom i Pep Gvardiola nije želeo ništa da… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 55 minutajoš 17 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 55 minutajoš 30 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 3 satajoš 15 povezanih