Povezane vesti

Vučić sa kineskim ambasadorom na radnom ručku: Razgovarali o ekonomskoj saradnji i geopolitici

Vučić sa kineskim ambasadorom na radnom ručku: Razgovarali o ekonomskoj saradnji i geopolitici

Euronews 01.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na radnom ručku sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom razgovarao je o bilateralnim odnosima Srbije i Kine, ekonomskoj saradnji i geopolitičkim prilikama u svetu. "U Srbiji je običaj da se uz bogatu trpezu sa… »
Vučić se sastao sa ambasadorom Kine: Ponosan sam na čelično prijateljstvo i planove za jačanje našeg partnerstva! (foto)

Vučić se sastao sa ambasadorom Kine: Ponosan sam na čelično prijateljstvo i planove za jačanje našeg partnerstva! (foto)

Kurir 01.08.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na radnom ručku sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom. - U Srbiji je običaj da se uz bogatu trpezu sa prijateljima razgovara o planovima za budućnost, a ja sam danas sa ambasadorm Li Mingom razmotrio… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Izraela

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Izraela

Beta 01.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Beogradu primio u oproštajnu posetu ambasadora Izraela Jahela Vilana. "Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionima Zapadnog Balkana i Bliskog istoka, kao i o drugim pitanjima u oblasti… »
Vučić sa ambasadorom Vilanom: Sve države da ulože napore za postizanje održivog mira

Vučić sa ambasadorom Vilanom: Sve države da ulože napore za postizanje održivog mira

IndeksOnline 01.08.2024
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Države Izrael Jahela Vilana i naglasio da danas, više nego ikada, sve države sveta treba da ulože maksimalne napore u nalaženje rešenja za postizanje održivog mira na… »
Vučić sa ambasadorom Vilanom: Sve države treba da ulože napore za postizanje održivog mira

Vučić sa ambasadorom Vilanom: Sve države treba da ulože napore za postizanje održivog mira

Euronews 01.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Države Izrael Jahela Vilana i naglasio da danas, više nego ikada, sve države sveta treba da ulože maksimalne napore u nalaženje rešenja za postizanje održivog mira na dobrobit… »
Vučić prima u oproštajnu posetu ambasadora Izraela Jahela Vilana

Vučić prima u oproštajnu posetu ambasadora Izraela Jahela Vilana

B92 01.08.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Države Izrael Jahela Vilana, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Predsednik Vučić primiće ambasadora Vilana u 10 časova, u zgradi… »
Predsednik Vučić danas prima u oproštajnu posetu ambasadora Izraela Jahela Vilana

Predsednik Vučić danas prima u oproštajnu posetu ambasadora Izraela Jahela Vilana

Telegraf 01.08.2024
Sastanak u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Države Izrael Jahela Vilana, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike… »

Vesti dana »