Повезане вести
Вучић са Ли Мингом о економској сарадњи и геополитичкој ситуацији
Политика 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом разговарао је о билатералним односима Србије и Кине, економској сарадњи и геополитичким приликама у свету. "У Србији је обичај да… »
Вучић са амбасадором Виланом: Све државе да уложе напоре за постизање одрживог мира
Политика 01.08.2024
Вучић је пожелео амбасадору Вилану све најбоље у даљој каријери и још једном захвалио на посвећености изградњи односа између две земље. Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел… »
Вучић на ручку са кинеским амбасадором: У Србији је обичај да се уз богату трпезу са пријатељима разговара о плановима за…
Данас 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас, на радном ручку, са амбасадором Кине у Србији Лиом Мингом о политичкој и економској сарадњи и о геополитичким приликама у свету. „У Србији је обичај да се уз богату трпезу… »
РТС 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом разговарао је о билатералним односима Србије и Кине, економској сарадњи и геополитичким приликама у свету. "У Србији је обичај да… »
РТВ 01.08.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом разговарао је о билатералним односима Србије и Кине, економској сарадњи и геополитичким приликама у свету. "У Србији је… »
Блиц 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом разговарао је о билатералним односима Србије и Кине, економској сарадњи и геополитичким приликама у свету. - У Србији је обичај… »
Вучић са кинеским амбасадором на радном ручку: Разговарали о економској сарадњи и геополитици
Еуроневс 01.08.2024
Вучић се састао са амбасадором Кине: Поносан сам на челично пријатељство и планове за јачање нашег партнерства! (фото)
Курир 01.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом. - У Србији је обичај да се уз богату трпезу са пријатељима разговара о плановима за будућност, а ја сам данас са… »
Вучић на радном ручку са амбасадором Ли Мингом: Поносан сам на челично пријатељство са Кином ФОТО
Б92 01.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић на радном ручку са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом. "У Србији је обичај да се уз богату трпезу са пријатељима разговара о плановима за будућност, а ја сам данас са… »
Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Израела
Бета 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић је данас у Београду примио у опроштајну посету амбасадора Израела Јахела Вилана. "Разменили смо мишљења о актуелној ситуацији у регионима Западног Балкана и Блиског истока, као и о другим… »
Вучић примио амбасадора Израела у опроштајну посету: Све државе да уложе напоре за постизање одрживог мира
Блиц 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана и нагласио да данас, више него икада, све државе света треба да уложе максималне напоре у налажење решења за постизање… »
Вучић са амбасадором Виланом: Све државе да уложе напоре за постизање одрживог мира
РТВ 01.08.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана и нагласио да данас, више него икада, све државе света треба да уложе максималне напоре у налажење решења за… »
ИндексОнлине 01.08.2024
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана и нагласио да данас, више него икада, све државе света треба да уложе максималне напоре у налажење решења за… »
Вучић примио у опроштајну посету израелског амбасадора Вилана
Данас 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана. Вучић је навео да је изразио захвалност амбасадору на посвећеној служби и доприносу билатералним односима. „Разменили смо… »
Вучић са амбасадором Виланом: Све државе треба да уложе напоре за постизање одрживог мира
РТС 01.08.2024
Председник Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана и нагласио да данас, више него икада, све државе света треба да уложе максималне напоре у налажење решења за постизање одрживог… »
Вучић са амбасадором Виланом: Све државе треба да уложе напоре за постизање одрживог мира
Еуроневс 01.08.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана и нагласио да данас, више него икада, све државе света треба да уложе максималне напоре у налажење решења за постизање… »
Вучић примио амбасадора Израела у опроштајну посету: Хвала на доприносу билатералним односима Србије и Израела
Б92 01.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана. Вучић се после посете огласио на Инстаграму. "Изразио сам захвалност амбасадору Јахелу Вилану на посвећеној служби… »
Вучић разговарао са амбасадором Израела у Србији: Све државе треба да уложе напоре у налажење решења за постизање одрживог…
Курир 01.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана - Изразио сам захвалност амбасадору Јахелу Вилану на посвећеној служби и доприносу билатералним односима Србије и… »
Вучић прима у опроштајну посету амбасадора Израела Јахела Вилана
Б92 01.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примиће данас у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике. Председник Вучић примиће амбасадора Вилана… »
Председник Вучић данас прима у опроштајну посету амбасадора Израела Јахела Вилана
Телеграф 01.08.2024
Састанак у згради Генералног секретаријата председника Републике. Председник Републике Србије Александар Вучић примиће данас у опроштајну посету амбасадора Државе Израел Јахела Вилана, саопштила је Служба за сарадњу са медијима… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 10 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 10 минутајош 28 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 2 сатајош 28 повезаних