Povezane vesti
Životna sredina: Kada će Beograd dobiti fabriku za prečišćavanje otpadnih voda
Radio 021 01.08.2024
Fekalije se decenijama ulivaju pravo u beogradske reke na stotinak mesta, bez bilo kakve prerade. Procenjuje se da je količina otpada u dvomilionskom gradu za godinu dana jednaka zapremini 60.000 olimpijskih bazena. BBC Ušće Topčiderske reke u Savski… »
Danas 01.08.2024
Četiri puta sam jedva zaustavila potrebu da povratim. Nesnosan smrad – mešavinu crkotine i truleži – pojačava sparina vrelog julskog dana. Đubre je svuda unaokolo: odeća, igračke, flaše i usamljena drvena stolica na obali, a u vodi pluta… »
NIN 01.08.2024
Četiri puta sam jedva zaustavila potrebu da povratim. Nesnosan smrad - mešavinu crkotine i truleži - pojačava sparina vrelog julskog dana. Đubre je svuda unaokolo: odeća, igračke, flaše i usamljena drvena stolica na obali, a u vodi pluta… »
Južne vesti 01.08.2024
BBC Ušće Topčiderske reke u Savski rukavac Četiri puta sam jedva zaustavila potrebu da povratim. Nesnosan smrad - mešavinu crkotine i truleži - pojačava sparina vrelog julskog dana. Đubre je svuda unaokolo: odeća, igračke, flaše i usamljena… »
Vesti dana »

Ovde je nestala mala Dunja kod Uba: Igrala se s braćom, pa joj se izgubio svaki trag
Nova pre 34 minutajoš 88 povezanih

Tramp je već zapečatio sudbinu: Ukrajine?! Amerika zavrće slavinu, stopirana vojna pomoć: Svađa sa Zelenskim je upravo eskalirala
Blic pre 17 minutajoš 24 povezane

Pad i na azijsko-pacifičkim tržištima: Japanske akcije pale su za skoro 2 odsto
Blic pre 41 minutajoš 20 povezanih

O čemu danas sve raspravlja parlament: Samo za Srbijagas i EPS novi krediti od blizu 400 miliona evra
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih