Повезане вести
Животна средина: Када ће Београд добити фабрику за пречишћавање отпадних вода
Радио 021 01.08.2024
Фекалије се деценијама уливају право у београдске реке на стотинак места, без било какве прераде. Процењује се да је количина отпада у двомилионском граду за годину дана једнака запремини 60.000 олимпијских базена. ББЦ Ушће… »
Данас 01.08.2024
Четири пута сам једва зауставила потребу да повратим. Несносан смрад – мешавину цркотине и трулежи – појачава спарина врелог јулског дана. Ђубре је свуда унаоколо: одећа, играчке, флаше и усамљена дрвена столица на обали, а у… »
НИН 01.08.2024
Четири пута сам једва зауставила потребу да повратим. Несносан смрад - мешавину цркотине и трулежи - појачава спарина врелог јулског дана. Ђубре је свуда унаоколо: одећа, играчке, флаше и усамљена дрвена столица на обали, а у… »
Јужне вести 01.08.2024
ББЦ Ушће Топчидерске реке у Савски рукавац Четири пута сам једва зауставила потребу да повратим. Несносан смрад - мешавину цркотине и трулежи - појачава спарина врелог јулског дана. Ђубре је свуда унаоколо: одећа, играчке, флаше… »
Вести дана »
НБС: Девизне резерве у новембру увећане на око 29,37 милијарди евра
Форбес пре 51 минутајош 20 повезаних
Ђедовић Хандановић: Наставак рада на ширењу могућности за добијање енергената и разних праваца
Политика пре 6 минутајош 15 повезаних