Povezane vesti
"Izboli su me,: Upomoć!" Devojka pozvala policiju, nedugo zatim preminula u bolnici: Užas u Italiji
Blic 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala Hitnu pomoć. "Upomoć, izboli su me", navodno je rekla Šeron Verceni nakon napada… »
Devojka izbodena na smrt; Pozvala policiju: Upomoć
B92 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala Hitnu pomoć. Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je… »
"Upomoć, izboli su me"! Žena pozvala policiju, nedugo zatim preminula u bolnici - užas u Italiji
Kurir 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala hitne službe. "Upomoć, izboli su me", navodno je rekla Šeron Verceni nakon napada… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Novi Sad i danas na nogama: Doktor KCV-a uhapšen na protestu, građani ispred zatvora na Klisi
Nova pre 53 minutajoš 19 povezanih

Rektor Madić o dešavanjima u Rektoratu: Nisam video nijednu lošu stvar
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Evrobasket: Turska prvi četvrtfinalista, Švedska je mučila, a onda je Šengun rekao 'dosta'
BBC News pre 1 satjoš 54 povezane

Novak Đoković poražen od Karlosa Alkaraza u polufinalu US Opena 2025
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 65 povezanih