Povezane vesti
"Izboli su me,: Upomoć!" Devojka pozvala policiju, nedugo zatim preminula u bolnici: Užas u Italiji
Blic 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala Hitnu pomoć. "Upomoć, izboli su me", navodno je rekla Šeron Verceni nakon… »
Devojka izbodena na smrt; Pozvala policiju: Upomoć
B92 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala Hitnu pomoć. Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene… »
"Upomoć, izboli su me"! Žena pozvala policiju, nedugo zatim preminula u bolnici - užas u Italiji
Kurir 01.08.2024
Karabinjeri u severnom gradu Conjo u Italiji istražuju smrt žene koja je izbodena tokom noći na ulici dok je trčala u blizini Bergama. Malo pre 1 sat, žena je pozvala hitne službe. "Upomoć, izboli su me", navodno je rekla Šeron Verceni nakon… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 2 minutajoš 38 povezanih