Povezane vesti
"Od Srbije sam dobio sve u životu, slavim sve": Šako odgovorio albanskoj pevačici na skandaloznu izjavu
Mondo 01.08.2024
Šako Polumenta imao je šta da kaže na izjavu Bebe Rekse (Blete Redže) o Velikoj Albaniji. Pevačica Bleta Redža, poznatija kao Bebe Reksa, napravila je pometnju serijom slika, ali i rečenica iz Makedonije, tokom posete groblju. "Posle 12 godina… »
"Od Srbije sam dobio sve u životu": Šako Polumenta odgovorio albanskoj pevačici na kontroverznu izjavu: "Moja deca su iz…
Blic 31.07.2024
Juče se digla prašina oko izjave američke pevačice albanskog porekla Bibi Rekse (Blete Redže), koja je posetila Balkan, tačnije Severnu Makedoniju, gde joj žive članovi familije. - Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad, Debar, u… »
Vesti dana »
Starija ćerka udata za najbogatijeg Ukrajinca, sin naslednik poslovnog carstva: Ko su deca Marijane i Koleta
Story pre 41 minutajoš 43 povezane
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Dva pacijenata svesna, ali i dalje u teškom stanju: Direktorka KVC o povređenima prilikom pada nadstrešnice
Danas pre 19 minutajoš 17 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Blic pre 48 minutajoš 11 povezanih
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih