Povezane vesti
Pukla sve pare na sređivanje stana! Sanja Vučić se uselila u novi dom: Ješću samo nudle mesec dana! Progovorila o ceni nastupa…
Kurir 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
"Mnogo sam uložila u sređivanje stana": Sanja Vučić o useljavanju u novi dom, ceni nastupa i majci: "Ješću samo nudle…
Blic 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
Vesti dana »

Andrej babiš proglasio pobedu na izborima u Češkoj: Milioner slavio uz šampanjac i stihove "Bella ciao", Brisel se hvata za glavu (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Ujutru nula stepeni: Oglasio se RHMZ: Prvi mraz na pomolu, a kiša i pljuskovi neće zaobići nikoga!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Poraz radničkog pred dolazak na „karađorđe“: „Romantičari“ slavili u Kragujevcu
Dnevnik pre 41 minutajoš 30 povezanih

Zašto je Tramp promenio odluku o američkom ambasadoru u Srbiju: Poznat razlog šokantne diplomatske odluke
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane

Mediji: Hamas nije postigao konsenzus oko razoružanja svojih pripadnika
NIN pre 3 satajoš 45 povezanih