Povezane vesti
Pukla sve pare na sređivanje stana! Sanja Vučić se uselila u novi dom: Ješću samo nudle mesec dana! Progovorila o ceni nastupa…
Kurir 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
"Mnogo sam uložila u sređivanje stana": Sanja Vučić o useljavanju u novi dom, ceni nastupa i majci: "Ješću samo nudle…
Blic 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
Vesti dana »

Drugi dan blokada Suda u Novom Sadu: Potiskivanje građana, legitimisanje i privođenje
Mašina pre 32 minutajoš 26 povezanih

Vučević pozvao građane na mirno demokratsko okupljanje sa porukom ,,Dosta nam je blokada, hoćemo normalan život nazad”
Jugmedia pre 12 minutajoš 15 povezanih

Brnabić i njen spin o namernom rušenju nadstrešnice u Novom Sadu: Čemu služi ovaj potez vlasti?
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih