Povezane vesti
Pukla sve pare na sređivanje stana! Sanja Vučić se uselila u novi dom: Ješću samo nudle mesec dana! Progovorila o ceni nastupa…
Kurir 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
"Mnogo sam uložila u sređivanje stana": Sanja Vučić o useljavanju u novi dom, ceni nastupa i majci: "Ješću samo nudle…
Blic 01.08.2024
Poznata pevačica Sanja Vučić nalazi se na crnogorskom primorju, gde radi punom parom. - Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe, sad imam ovakvu. Primetno je da je… »
Vesti dana »

Temperature na jugu i do 39 stepeni: Kakvo nas vreme u Srbiji danas očekuje?
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Maestralan potez Hamada Međedovića: Pogledajte kako je srpski teniser oduševio publiku u Sinsinatiju
Telegraf pre 26 minutajoš 38 povezanih

Evropa o strahovima od sporazuma Putina i Trampa: „Mogli bismo ostati fusnota u istoriji“
Danas pre 46 minutajoš 21 povezana

Australija će priznati palestinsku državu! Premijer Albaneze se pridružio liderima Francuske, Britanije i Kanade koji su već doneli tu odluku (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 8 povezanih

Meteorit koji je udario u Zemlju stariji od naše planete, tvrde naučnici
BBC News pre 21 minutajoš 8 povezanih