Povezane vesti
"Otac me se odrekao, govorio je da idem u manastir": Uroš iskreno o odnosu sa porodicom: "Majka krišom priča sa mnom da on ne…
Blic 01.08.2024
Bivši učesnik "Elite" Uroš Stanić progovorio je o porodičnim odnosima i tom prilikom je istakao da ga majka podržava, dok ga se otac odrekao. - Rekla mi je da su se smejali ljudi i sladili našoj muci. Mi smo stalno u kontaktu, podržavamo se i udruženim… »
Otac me terao u manastir, više nismo u kontaktu" Uroš Stanić na ivici suza pričao o porodici: Majka krišom priča sa mnom
Kurir 01.08.2024
Voditeljku emisije "Narod pita" Ivanu Šopić je zanimalo u kakvom je odnosu Uroš Stanić sa mamom nakon napuštanja "Elite". - Rekla mi je da su se smejali ljudi i sladili našoj muci. Mi smo stalno u kontaktu, podržavamo se i udrženim snagama gradimo lepšu… »
Vesti dana »

U zatvoru u Novom Sadu 15 građana zbog protesta: Pokušaj ubistva, napad na policajca, nasilničko ponašanje
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

Procurela prepiska naprednjaka pred kontramiting: Kako se režira bunt protiv blokada
Luftika pre 2 satajoš 50 povezanih

Marija Vasić, Lazar Dinić i Lado Jovović ostaju u kućnom pritvoru još tri meseca
Radio 021 pre 4 satijoš 10 povezanih

Zvezda se oprostila od najtrofejnijeg kapitena Branka Lazića
Sportski žurnal pre 19 minutajoš 23 povezane