Повезане вести
"Рекао сам му да се не дере на моју жену" Сајфер се посвађао са полицајцима, открио детаље привођења, изговорио кључну…
Курир 01.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић Сајфер синоћ је ухапшен, а сада се огласио и открио шта се тачно догодило. - Углавном, кренули смо на наступ и редовна полицијска контрола нас је зауставила, након контроле докумената… »
"Повисио је тон на моју жену": Сајфер открио због чега је приведен - Посвађао се са полицајцима током рутинске контроле
Блиц 01.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић Сајфер синоћ је ухапшен, а сада се огласио за "Блиц" и открио шта се тачно догодило. - Углавном, кренули смо на наступ и редовна полицијска контрола нас је зауставила, након контроле… »
Бесни и псује јавност: Репер не престаје да шокира - Огласио се након хапшења: "Мало темперамент и ја какав јесам..."
Блиц 01.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић Сајфер синоћ је ухапшен,због чега је отказан његов наступ у једном клубу. Сада се Сајфер огласио и открио да је пуштен из притвора. - Ево Сајфер завршио. Људи било, прошло. Хвала што сте… »
Ухапшен сарајевски репер: Сајфер завршио иза решетака, огласила се његова жена! Већ био у затвору!
Курир 01.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Сајфер ухапшен је и задржан у полицији у среду, 31. јула, због чега је отказан његов наступ у једном ноћном клубу. Из клуба су објавили су да је репер ухапшен и задржан у полицији због "приватних… »
Ухапшен познати репер: Његова жена се одмах огласила и открила чему је реч: "Услед препирке је дошло до проблема..."
Блиц 01.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Сајфер ухапшен је и задржан у полицији у среду, 31. јула. Како су из клуба у којем је Сајфер имао наступ јавили, репер је ухапшен и задржан у полицији због "приватних проблема". - Сајфер је управо… »
"А ви душмани..." Огласио се Сајфер након хапшења: Мало темперамент и ја какав јесам...
Курир 01.08.2024
Аднан Никшић Сајфер ухапшен је и задржан у полицијизбог чега је отказан његов наступ у једном ноћном клубу у Цазину. Из клуба су објавили су да је репер ухапшен и задржан у полицији због "приватних проблема".Огласио се и сам… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 32 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 21 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 42 минутајош 46 повезаних