Povezane vesti
"Povisio je ton na moju ženu": Sajfer otkrio zbog čega je priveden - Posvađao se sa policajcima tokom rutinske kontrole
Blic 01.08.2024
Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić Sajfer sinoć je uhapšen, a sada se oglasio za "Blic" i otkrio šta se tačno dogodilo. - Uglavnom, krenuli smo na nastup i redovna policijska kontrola nas je zaustavila, nakon kontrole dokumenata ispitivali su gde je… »
"A vi dušmani..." Oglasio se Sajfer nakon hapšenja: Malo temperament i ja kakav jesam...
Kurir 01.08.2024
Adnan Nikšić Sajfer uhapšen je i zadržan u policijizbog čega je otkazan njegov nastup u jednom noćnom klubu u Cazinu. Iz kluba su objavili su da je reper uhapšen i zadržan u policiji zbog "privatnih problema".Oglasio se i sam reper, pa demantovao navode… »
Vesti dana »
Blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima koja je počela u 13 časova traje i dalje
Serbian News Media pre 9 minutajoš 45 povezanih
Direktor Opšte bolnice Čačak podneo ostavku posle smrti devojčice Eme (4): Oglasilo se Ministarstvo zdravlja
Blic pre 14 minutajoš 32 povezane
Konstituisana skupština u Prištini, Slavko Simić potpredsednik; Osmani dala mandat Kurtiju za formiranje nove vlade privremenih institucija
RTV pre 49 minutajoš 21 povezana
Atletska magija u Beogradu: Rekordi, slavlje i dominacija Angeline Topić i Ivane Španović!
Hot sport pre 39 minutajoš 60 povezanih