Повезане вести
„Жена ме је тукла пред синовима, трпео сам психичко и физичко насиље“: Ал Дино се у јеку популарности повукао са сцене, у…
Нова 01.08.2024
: Босански певач Ал Дино отпевао је баладе које зна цео Балкан, а у јеку популарности повукао се са јавне сцене. Познати босански певач Ал Дино је пре неколико година гостовао у једном подкасту где је причао о свом приватном… »
"Убила ме ко вола у купусу" Ал Дино проговорио о агонији са женом, скандал о коме је брујао регион
Курир 01.08.2024
Ал Дино Босански певач 2000 -их био је у јеку популарности. Његове песме певао је цео Балкан, а сада живи доста повученије. Он је пре неколико година доживео физичко и психичко насиље од супруге. - Те вечери сам нормално довео… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 38 минутајош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 6 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 2 сатајош 27 повезаних