Повезане вести

Суботичанин Андреј Барна без полуфинала на 50 м слободно: Био сам спор током целог такмичења

Суботичанин Андреј Барна без полуфинала на 50 м слободно: Био сам спор током целог такмичења

Дневник 01.08.2024
Српски пливач Андреј Барна остао је без полуфинала у трци на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Пливач из Суботице Андреј Барна ставио је тачку на Олимпијске игре у Паризу. Није успео да се пласира у… »
Пливач Барна искрен: "Био сам спор на ОИ"

Пливач Барна искрен: "Био сам спор на ОИ"

Спортске.нет 01.08.2024
Српски пливач Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је пливао у седмој квалификационој групи и заузео је пето место резултатом 22,19… »
Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно

Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно

Политика 01.08.2024
ПАРИЗ - Репрезентативац Србије у пливању Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је освојио пето место у седмој квалификационој групи… »
"22,1 је споро, 22 секунде већ..."

"22,1 је споро, 22 секунде већ..."

Б92 01.08.2024
Српски пливач Андреј Барна није успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је пливао у седмој квалификационој групи и заузео је пето место резултатом 22,19 секунди… »
Барна: Био сам спор за време целог такмичења

Барна: Био сам спор за време целог такмичења

Спортски журнал 01.08.2024
Пливач мисли да је промашена форма. Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је пливао у седмој квалификационој групи и заузео је пето место… »
''Спор сам био током целог такмичења!'' Барна након испадања са Олимпијских игара

''Спор сам био током целог такмичења!'' Барна након испадања са Олимпијских игара

Вечерње новости 01.08.2024
Репрезентативац Србије у пливању Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. ФОТО: ЕПА Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50… »
Крај за барну! Репрезентативац Србије 30. у квалификацијама на 50 метара слободно

Крај за барну! Репрезентативац Србије 30. у квалификацијама на 50 метара слободно

Вечерње новости 01.08.2024
Репрезентативац Србије у пливању Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. ФОТО: ЕПА Барна је освојио пето место у седмој квалификационој групи… »
Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно на ОИ у Паризу

Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно на ОИ у Паризу

Инсајдер 01.08.2024
Репрезентативац Србије у пливању Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је освојио пето место у седмој квалификационој групи, пошто је 50… »
Барна ставио тачку на Париз

Барна ставио тачку на Париз

Спорт клуб 01.08.2024
Андреј Барна, српски пливач, завршио је учешће на Олимпијским играма. Актуелни европски шампион у штафети 4 кс 100 слободно и власник европске бронзе, није успео да се пласира у полуфинале трке на 50 слободно. Најбржи Србин у… »
Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно на ОИ

Пливач Андреј Барна без полуфинала на 50 метара слободно на ОИ

Радио 021 01.08.2024
Српски пливач Андреј Барна није данас успео да се пласира у полуфинале трке на 50 метара слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је пливао у седмој квалификационој групи и заузео је пето место резултатом 22,19… »
Андреј Барна отпливао своје на Олимпијским играма: Србин се враћа кући без полуфинала на 50 метара слободно!

Андреј Барна отпливао своје на Олимпијским играма: Србин се враћа кући без полуфинала на 50 метара слободно!

Телеграф 01.08.2024
Завршио је учешће. Српски пливач Андреј Барна остао је без пласмана у полуфинале на Олимпијским играма у Паризу у дисциплини 50 метра слободно, где је имао доста слабији резултат од очекиваног. Он је завршио на веома слабом 30… »

Вести дана »