Povezane vesti
„Drogirao sam se da mi bude dobro, pakao je samo kod budala“: Naš čuveni pevač sablaznio javnost – „Mozak ne koristim“…
Nova 01.08.2024
: Mladen Vojičić Tifa, legendarni pevač "Bijelog dugmeta", često šokira javnost detaljima iz svog burnog života, a jedan je naročito skandalozan, dok je njegovo obrazloženje još skandaloznije. Bivši pevač rok grupe „Bijelo dugme“, Mladen Vojičić… »
"Uzimao sam drogu da mi bude dobro": Pevač šokirao izjavom o nedozvoljenim supstancama: "Mešao sam sve i svašta i uživao u…
Blic 01.08.2024
Bivši pevač rok grupe "Bijelo dugme", Mladen Vojičić, poznatiji kao Tifa otvoreno je govorio o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Naime, Tifa je u emisiji "Balkan info" ispričao njegovo iskustvo sa drogom i šokirao izjavom tom prilikom. - Ranije sam… »
"Uzimao sam drogu da mi bude dobro" Šok izjava pevača o nedozvoljenim supstancama: Mešao sam sve i svašta, uživao sam...
Kurir 01.08.2024
Bivši pevač rok grupe "Bijelo dugme", Mladen Vojičić, poznatiji kao Tifa otvoreno je govorio o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Naime, Tifa je u emisiji "Balkan info" ispričao njegovo iskustvo sa drogom i šokirao izjavom tom prilikom. - Ranije sam… »
Vesti dana »

Rođena sestra Saše Popovića neutešna na pomenu bratu, pala Suzani u zagrljaj
Hello pre 43 minutajoš 35 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 43 povezane

Bogdanović povredio zadnju ložu, definitivno ne igra protiv Letonije
Euronews pre 18 minutajoš 38 povezanih

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta Andrij Parubij, potraga za napadačem u toku
Nedeljnik pre 18 minutajoš 23 povezane

U prištinskom parlamentu ponovo bez izbora potpredsednika iz srpske zajednice, zaključena sednica
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane