Povezane vesti
Imate obavezu prema sebi, porodici i drugim učesnicima u saobraćaju: Majstor trube se pridružio apelu MUP pred Sabor u Guči
Kurir 01.08.2024
Ovogodišnji Sabor trubača u Guči počinje 2. avgusta i tim povodom MUP Srbije je uputio apel svim posetiocima ove svetkovine da, ako svojim kolima dolaze u Guču, vode računa da ne sedaju za volanom pod dejstvom alkohola i da se pridržavaju ključnih… »
Dejan Petrović se oglasio pred Guču i uputio svima važan apel: Ja sam tog dana jedva ostao živ, vodite računa
Telegraf 01.08.2024
Sabor trubača u Guči održaće od 2. do 4. avgusta. Dejan Petrović, domaćina 63. Sabora trubača u Guči i jedan od najboljih trubača u Srbiji pozvao je sve da dođu na poznatu manifestaciju, ali i da uživaju odgovorno! "Čast i zadovoljstvo mi je da sam ove… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 6. avgust 2026: Danas pretežno sunčano i veoma toplo
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih
Sukob Trampa i Hegseta? Predsednik SAD oštro kritikovao ministra odbrane zbog nestašice raketnog naoružanja
Euronews pre 42 minutajoš 18 povezanih
Krećete na put po ovoj vrućini?! Budite na oprezu, na jednom graničnom prelazu je već gužva, i to u oba smera: AMSS izdao hitno upozorenje vozačima, tek sledi pravi kolaps
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnoj nezgodi u Zemunu
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih