Povezane vesti
Tijanin sin dugo nije progovorio, a onda se odjednom desilo čudo: Pevačica otkrila detalje iz života svog deteta
Svet & Skandal 01.08.2024
Sin Tijane Dapčević dve godine nije progovorio Pevačica Tijana Dapčević gostovala je u podkastu za “Zadovoljna.rs” u kome je govorila o odrastanju svog sina Vuka. Sin Tijane Dapčevič kako je otkrila nije progovorio do druge godine, a onda se desilo čudo… »
"Moj sin nije pričao do druge godine" Pevačica progovorila o najtežem periodu: Kada je rekao prve reči, ispao mi je telefon
Kurir 01.08.2024
Pevačica Tijana Dapčević uživa u ljubavi sa suprugom Milanom sa kojim ima sina Vuka. Tijana Dapčević nedavno je otkrila da njen sin dve godine nije govorio, te je priznala da joj je ispao telefon iz ruke kada je prvi put čula njegove reči. - Moj sin… »
Vesti dana »
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka "100 odsto iz Srbije", ukinuti prelevmani za uvoz prasadi do kraja godine, uvode se za mleko u prahu
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
U Srbiji danas hladnije vreme, uveče moguć sneg - temperature od šest do 14℃
Euronews pre 4 satijoš 27 povezanih
Kako je Stanković stvorio lavove koji igraju i trče egal sa timova iz Lige petice? Promenio je nekoliko stvari i učinio nešto zamislivo za srpski fudbal
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Vučić sa zvaničnkom Evropske komisije za proširenje razgovarao o pristupanju Srbije EU
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih