Povezane vesti
Rafael Nadal zabrinuo navijače Novak Đoković mu očitao lekciju, a on nakon svega poručio: "Nemam kvalitet za medalju"
Večernje novosti 01.08.2024
RAFAEL Nadal eliminisan je u drugom kolu Olimpijskih igara u singlu od Novaka Đokovića, a potom je eliminisan i u dublu u paru sa Karlosom Alkarazom. FOTO: Tanjug/AP Došao je Španac sa velikim očekivanjima na Olimpijske igre "Pariz 2024", neslavno je… »
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Vesti online 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov, sada… »
Nadal: Jedan ciklus je za mene gotov
B92 01.08.2024
Španski teniser Rafael Nadal kaže da će uskoro odlučiti šta i kako dalje. Nadal je eliminisan u drugom kolu singla na Olimpijskim igrama, da bi potom ispao i u dubl konkurenciji, u paru sa Karlosom Alkarasom. "Jedan ciklus je za mene gotov, sada moram da… »
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Sport klub 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov, sada… »
Vesti dana »

Saobraćajna nesreća paralizovala auto-put; Nakon četiri sata normalizovan saobraćaj VIDEO
B92 pre 27 minutajoš 31 povezana

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 46 minutajoš 29 povezanih

Grčka ponovo pronašla sumpor-dioksid u sušenom voću iz Srbije
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 11 minutajoš 40 povezanih

Pronađena beživotna tela braće koju je lavina progutala! Tragičan kraj potrage za hrvatskim planinarima na Alpima!
Alo pre 26 minutajoš 27 povezanih