Povezane vesti
Rafael Nadal zabrinuo navijače Novak Đoković mu očitao lekciju, a on nakon svega poručio: "Nemam kvalitet za medalju"
Večernje novosti 01.08.2024
RAFAEL Nadal eliminisan je u drugom kolu Olimpijskih igara u singlu od Novaka Đokovića, a potom je eliminisan i u dublu u paru sa Karlosom Alkarazom. FOTO: Tanjug/AP Došao je Španac sa velikim očekivanjima na Olimpijske igre "Pariz 2024", neslavno je… »
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Vesti online 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov… »
Nadal: Jedan ciklus je za mene gotov
B92 01.08.2024
Španski teniser Rafael Nadal kaže da će uskoro odlučiti šta i kako dalje. Nadal je eliminisan u drugom kolu singla na Olimpijskim igrama, da bi potom ispao i u dubl konkurenciji, u paru sa Karlosom Alkarasom. "Jedan ciklus je za mene gotov, sada… »
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Sport klub 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 51 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane