Повезане вести
Рафаел Надал забринуо навијаче Новак Ђоковић му очитао лекцију, а он након свега поручио: "Немам квалитет за медаљу"
Вечерње новости 01.08.2024
РАФАЕЛ Надал елиминисан је у другом колу Олимпијских игара у синглу од Новака Ђоковића, а потом је елиминисан и у дублу у пару са Карлосом Алкаразом. ФОТО: Тањуг/АП Дошао је Шпанац са великим очекивањима на Олимпијске игре… »
Надал: За мене је један циклус завршен
Вести онлине 01.08.2024
Шта год Рафаел Надал сада одлучи о својој каријери, једно је сигурно. На Олимпијским играма више га нећемо гледати. То је и сам истакао одмах по елиминацији у дублу, последњој конкуренцији у којој је био у Паризу. – Један циклус… »
Надал: Један циклус је за мене готов
Б92 01.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал каже да ће ускоро одлучити шта и како даље. Надал је елиминисан у другом колу сингла на Олимпијским играма, да би потом испао и у дубл конкуренцији, у пару са Карлосом Алкарасом. "Један циклус је за… »
Надал: За мене је један циклус завршен
Спорт клуб 01.08.2024
Шта год Рафаел Надал сада одлучи о својој каријери, једно је сигурно. На Олимпијским играма више га нећемо гледати. То је и сам истакао одмах по елиминацији у дублу, последњој конкуренцији у којој је био у Паризу. – Један циклус… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 29 минутајош 18 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 19 минутајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних