Povezane vesti
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Vesti online 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov, sada… »
Nadal: Jedan ciklus je za mene gotov
B92 01.08.2024
Španski teniser Rafael Nadal kaže da će uskoro odlučiti šta i kako dalje. Nadal je eliminisan u drugom kolu singla na Olimpijskim igrama, da bi potom ispao i u dubl konkurenciji, u paru sa Karlosom Alkarasom. "Jedan ciklus je za mene gotov, sada moram da… »
Nadal: Za mene je jedan ciklus završen
Sport klub 01.08.2024
Šta god Rafael Nadal sada odluči o svojoj karijeri, jedno je sigurno. Na Olimpijskim igrama više ga nećemo gledati. To je i sam istakao odmah po eliminaciji u dublu, poslednjoj konkurenciji u kojoj je bio u Parizu. – Jedan ciklus je za mene gotov, sada… »
Vesti dana »
"Lopovi, lopovi": Građani i studenti sačekali Selakovića i ostale optužene ispred Specijalnog suda
N1 Info pre 11 minutajoš 37 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka, 4. februar- nastavak globalne kampanje "Jedinstveno povezani"
Plus online pre 1 satjoš 22 povezane
Komisija za reviziju i ažuriranje biračkog spiska započela rad
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 20 povezanih
Ko je prvi muž kaje Ostojić kom se zapalio lokal: Imala 19 kad se udala, a onda je 9 godina bio u zatvoru
Mondo pre 46 minutajoš 18 povezanih