Повезане вести
Надал: За мене је један циклус завршен
Вести онлине 01.08.2024
Шта год Рафаел Надал сада одлучи о својој каријери, једно је сигурно. На Олимпијским играма више га нећемо гледати. То је и сам истакао одмах по елиминацији у дублу, последњој конкуренцији у којој је био у Паризу. – Један циклус… »
Надал: Један циклус је за мене готов
Б92 01.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал каже да ће ускоро одлучити шта и како даље. Надал је елиминисан у другом колу сингла на Олимпијским играма, да би потом испао и у дубл конкуренцији, у пару са Карлосом Алкарасом. "Један циклус је за… »
Надал: За мене је један циклус завршен
Спорт клуб 01.08.2024
Шта год Рафаел Надал сада одлучи о својој каријери, једно је сигурно. На Олимпијским играма више га нећемо гледати. То је и сам истакао одмах по елиминацији у дублу, последњој конкуренцији у којој је био у Паризу. – Један циклус… »
Вести дана »
(БЛОГ) "Држава то смо ми": Годину дана после најмасовнијег студентског протеста у Нишу, незадовољство је још овде
Н1 Инфо пре 32 минутајош 21 повезана
ММФ очекује убрзање раста Западног Балкана: ЕУ интеграције, продуктивност и неизвесност као кључни изазови региона
Бизнис.рс пре 1 сатјош 27 повезаних
У Техерану нове експлозије, Израел потврдио ваздушне ударе; Трамп: Ако Иран удари узвратићемо невиђеном силом
РТВ пре 7 минутајош 102 повезане