Повезане вести
Џудиста Александар Кукољ поражен у првом колу
Политика 01.08.2024
ПАРИЗ - Српски џудиста Александар Кукољ није данас успео да се пласира у друго коло Олимпијских игара у Паризу у категорији до 100 килограма. Кукољ је данас у првом колу поражен од Мађара Жомбора Вега резултатом 1:0, јавља… »
Кукољ после бизарног пораза: "Био сам уверен да је резултат погрешан"
Дневник 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изнео је утиске после елиминације у првом колу Олимпијских игара. Кукоља је у категорији до 100 килограма победио Мађар Сомбор Вег, с тим да је српског борца збунио семафор. Семафор је прво… »
Кукољ се огласио након срамне судијске одлуке: „Био сам уверен да је резултат погрешан!“
Хот спорт 01.08.2024
Кукољ је дискутабилном одлуком арбитра остао без победе Српски џудиста Александар Кукољ изнео је своје утиске након несрећног пораза у првом колу Олимпијских игара у Паризу. Такмичећи се у категорији до 100 килограма, Кукољ… »
Кукољ: Био сам уверен да је резултат на семафору погрешан
Спортски журнал 01.08.2024
Следи ми наступ у миксу, који је специфичан због категорија у којима се такмичимо. - Погледао сам снимак како бих видео да ли сам био субјективан у борби, јер сам имао осећај потпуне контроле. Сада када сам погледао снимак, не… »
Кукољ после бизарног пораза: "Био сам уверен да је резултат погрешан"
Б92 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изнео је утиске после елиминације у првом колу Олимпијских игара. Кукоља је у категорији до 100 килограма победио Мађар Сомбор Вег, с тим да је српског борца збунио семафор. Семафор је прво… »
Кукољ: Био сам уверен да је резултат погрешан
Спорт клуб 01.08.2024
Репрезентативац Србије у џудоу Александар Кукољ после пораза од Мађара Жомборга Вега у првом колу Олимпијских игара у Паризу у категорији до 100 килограма рекао је да није могао да верује шта се десило када је погледао снимак… »
Кукољ баш љут: "Не знам шта се дешава са судијама?! Не могу да верујем!"
Вечерње новости 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изненађујуће је заустављен у првом колу олимпијског турнира у категорији до 100 килограма, а сада се огласио и прокоментарисао суђење. ФОТО: Тањуг/АП Рекао је Кукољ да је погледао снимак, да… »
Александар Кукољ након испадања из трке за медаљу: "Био сам убеђен да је резултат на семафору погрешан!"
Телеграф 01.08.2024
Вег је до победе стигао вазаријем. Погледао сам снимак како бих видео да ли сам био субјективан у борби, јер сам имао осећај потпуне контроле. Сада када сам погледао снимак, не могу да схватим како су донели ту одлуку, изјавио је… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 41 минутајош 46 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 2 сатајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 1 сатјош 76 повезаних
Саша Обрадовић саопштио лоше вести пред Партизан! Нова повреда - па, докле више? Ево шта је рекао о дербију и стању Монекеа!
Курир пре 16 минутајош 52 повезане