Повезане вести

Џудиста Александар Кукољ поражен у првом колу

Џудиста Александар Кукољ поражен у првом колу

Политика 01.08.2024
ПАРИЗ - Српски џудиста Александар Кукољ није данас успео да се пласира у друго коло Олимпијских игара у Паризу у категорији до 100 килограма. Кукољ је данас у првом колу поражен од Мађара Жомбора Вега резултатом 1:0, јавља… »
Кукољ после бизарног пораза: "Био сам уверен да је резултат погрешан"

Дневник 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изнео је утиске после елиминације у првом колу Олимпијских игара. Кукоља је у категорији до 100 килограма победио Мађар Сомбор Вег, с тим да је српског борца збунио семафор. Семафор је прво… »
Кукољ се огласио након срамне судијске одлуке: „Био сам уверен да је резултат погрешан!“

Кукољ се огласио након срамне судијске одлуке: „Био сам уверен да је резултат погрешан!“

Хот спорт 01.08.2024
Кукољ је дискутабилном одлуком арбитра остао без победе Српски џудиста Александар Кукољ изнео је своје утиске након несрећног пораза у првом колу Олимпијских игара у Паризу. Такмичећи се у категорији до 100 килограма, Кукољ… »
Кукољ: Био сам уверен да је резултат на семафору погрешан

Кукољ: Био сам уверен да је резултат на семафору погрешан

Спортски журнал 01.08.2024
Следи ми наступ у миксу, који је специфичан због категорија у којима се такмичимо. - Погледао сам снимак како бих видео да ли сам био субјективан у борби, јер сам имао осећај потпуне контроле. Сада када сам погледао снимак, не… »

Б92 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изнео је утиске после елиминације у првом колу Олимпијских игара. Кукоља је у категорији до 100 килограма победио Мађар Сомбор Вег, с тим да је српског борца збунио семафор. Семафор је прво… »
Кукољ: Био сам уверен да је резултат погрешан

Кукољ: Био сам уверен да је резултат погрешан

Спорт клуб 01.08.2024
Репрезентативац Србије у џудоу Александар Кукољ после пораза од Мађара Жомборга Вега у првом колу Олимпијских игара у Паризу у категорији до 100 килограма рекао је да није могао да верује шта се десило када је погледао снимак… »
Кукољ баш љут: "Не знам шта се дешава са судијама?! Не могу да верујем!"

Кукољ баш љут: "Не знам шта се дешава са судијама?! Не могу да верујем!"

Вечерње новости 01.08.2024
Српски џудиста Александар Кукољ изненађујуће је заустављен у првом колу олимпијског турнира у категорији до 100 килограма, а сада се огласио и прокоментарисао суђење. ФОТО: Тањуг/АП Рекао је Кукољ да је погледао снимак, да… »
Александар Кукољ након испадања из трке за медаљу: "Био сам убеђен да је резултат на семафору погрешан!"

Александар Кукољ након испадања из трке за медаљу: "Био сам убеђен да је резултат на семафору погрешан!"

Телеграф 01.08.2024
Вег је до победе стигао вазаријем. Погледао сам снимак како бих видео да ли сам био субјективан у борби, јер сам имао осећај потпуне контроле. Сада када сам погледао снимак, не могу да схватим како су донели ту одлуку, изјавио је… »

Вести дана »