Povezane vesti
"Sin mi je rekao da filipa više nema" Potresno svedočenje oca ubijenog vaterpoliste iz Subotice: Trgao sam se iz sna i video…
Kurir 01.08.2024
Vaterpolista Filip Zeljković (21) iz Subotice ubijen je 15. oktobra 2023. godine, a za njegovo ubistvo okrivljeni su sugrađani Predrag M. (36) i Ivan Č. (26) koji su, kako sazanjemo, više puta osuđivani dok je jadan odslužio kaznu zbog ubistva! Ivan Č… »
"Govorio sam mu da su pucali, a onda sam shvatio da je mrtav": Detalji optužnice za ubistvo vaterpoliste u Subotici: On je…
Blic 01.08.2024
Vaterpolista iz Subotice Filip Zeljković (21) ubijen je u oktobru prošle godine dok je stajao na semaforu u vozilu sa svojim mlađim bratom, kada je na njega pucano iz drugog vozila. Za njegovo ubistvo Više javno tužilaštvo u Subotici je podiglo optužnicu… »
Vesti dana »
Mađar o kupovini energenata i odvajanju od Rusije: "Diverzifikovaćemo"
B92 pre 4 minutajoš 30 povezanih
Tramp preti da će potopiti iranske brodove koji se približe blokadi Ormuza
N1 Info pre 14 minutajoš 94 povezane
Evo šta će biti sa Orbanom nakon poraza na izborima: Odlazeći premijer Mađarske otkrio plan (video)
Blic pre 49 minutajoš 202 povezane
Gabor Bodiš, novinar iz Budimpešte: MOL će i dalje biti zainteresovan za kupovinu NIS-a, budućnost zajedničkih projekata zavisi od umešanosti korupcije
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Devojka povređena u udesu u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
Rešetka pre 6 satijoš 28 povezanih