Povezane vesti

"Sin mi je rekao da filipa više nema" Potresno svedočenje oca ubijenog vaterpoliste iz Subotice: Trgao sam se iz sna i video…

"Sin mi je rekao da filipa više nema" Potresno svedočenje oca ubijenog vaterpoliste iz Subotice: Trgao sam se iz sna i video…

Kurir 01.08.2024
Vaterpolista Filip Zeljković (21) iz Subotice ubijen je 15. oktobra 2023. godine, a za njegovo ubistvo okrivljeni su sugrađani Predrag M. (36) i Ivan Č. (26) koji su, kako sazanjemo, više puta osuđivani dok je jadan odslužio kaznu zbog ubistva! Ivan… »
"Govorio sam mu da su pucali, a onda sam shvatio da je mrtav": Detalji optužnice za ubistvo vaterpoliste u Subotici: On je…

"Govorio sam mu da su pucali, a onda sam shvatio da je mrtav": Detalji optužnice za ubistvo vaterpoliste u Subotici: On je…

Blic 01.08.2024
Vaterpolista iz Subotice Filip Zeljković (21) ubijen je u oktobru prošle godine dok je stajao na semaforu u vozilu sa svojim mlađim bratom, kada je na njega pucano iz drugog vozila. Za njegovo ubistvo Više javno tužilaštvo u Subotici je podiglo… »
"Cimao sam Filipa i govorio: Pucali su! A onda sam shvatio da je mrtav" Detalji optužnice za ubistvo vaterpoliste u Subotici!

"Cimao sam Filipa i govorio: Pucali su! A onda sam shvatio da je mrtav" Detalji optužnice za ubistvo vaterpoliste u Subotici!

Kurir 01.08.2024
V aterpolista iz Subotice Filip Zeljković (21) ubijen je u oktobru prošle godine dok je stajao na semaforu u vozilu sa svojim mlađim bratom, kada je na njega pucano iz drugog vozila. Za njegovo ubistvo Više javno tužilaštvo u Subotici je podiglo… »

Vesti dana »