Повезане вести

После пораза ФК Раднички 1923 у лиги конфренција : Игор Конатар, генерални директор клуба поднео оставку

После пораза ФК Раднички 1923 у лиги конфренција : Игор Конатар, генерални директор клуба поднео оставку

Вечерње новости 01.08.2024
Након пораза „црвених“ у 2.колу квалификација за Лигу конфренеција, Игор Конатар, генерални директор Фудбалског клуба Раднички 1923, поднео је оставку на ту функцију. Фото : ФК Раднички 1923 -После пораза у Подгорици, осећам… »
Крагујевчани без директора: Часно сам ушао у клуб, постигли смо много, али сам очекивао више

Крагујевчани без директора: Часно сам ушао у клуб, постигли смо много, али сам очекивао више

Спортски журнал 01.08.2024
Игор Конатар поднео оставку на функцију директора. Игор Конатар поднео је оставку на функцију директора Радничког 1923 после елиминације са европске сцене. Путем саопштења објаснио је неочекиван потез: „После пораза у Подгорици… »
Ово је брука за клуб, град и државу: Прва оставка у Радничком после изненађујућег испадања из Европе

Ово је брука за клуб, град и државу: Прва оставка у Радничком после изненађујућег испадања из Европе

Мондо 01.08.2024
Генерални директор Радничког 1923 Игор Конатар поднео оставку после пораза од Морнара. Раднички 1923 завршио је такмичење у Европи. У квалификацијама за Лигу конференција доживео је изненађујући пораз од Морнара у Подгорици… »
После елиминације: Директор Радничког поднео оставку

После елиминације: Директор Радничког поднео оставку

Спорт клуб 01.08.2024
Генерални директор Радничког 1923 Игор Конатар поднео је оставку после елиминације од Морнара из квалификација за Лигу конференција. Крагујевчани су у првом мечу славили, али су потом у реваншу који је одигран у Подгорици… »
Генерални директор Радничког поднео оставку!

Генерални директор Радничког поднео оставку!

Спортске.нет 01.08.2024
Раднички из Крагујевца је доживео велики неуспех у другом колу квалификација за Лигу конференција, поражени су од Морнара из Бара после пенала, а након тога следи бура у крагујевачком фудбалу. Не само да се очекује одлазак… »
Очекивано? Генерални директор Радничког из Крагујевца поднео оставку!

Очекивано? Генерални директор Радничког из Крагујевца поднео оставку!

Хот спорт 01.08.2024
Неко је морао да преузме одговорност. Раднички 1923 је након пенал серије елиминисан из квалификација за Лигу конференција од стране Морнара из Бара. Иако је тим из Крагујевца био изразити фаворит, Морнар је успео да направи… »
Оставка у Радничком након елиминације из Европе

Оставка у Радничком након елиминације из Европе

Б92 01.08.2024
Директор Фудбалског клуба Раднички 1923 Игор Конатар поднео је оставку након испадања крагујевачког клуба из квалификација за Лигу конференције. Бољи у двомечу био је Морнар из Бара, а у реваншу у Подгорици изводили су се… »

Вести дана »