Povezane vesti
Telo bez glave izazvalo paniku na popularnoj plaži! Dignuta je uzbuna, a kad je policija stigla na lice mesta sačekao ih je šok…
Kurir 01.08.2024
Policija na Novom Zelandu je dobila prijavu da na plaži “leži obezglavljeno telo žene” i da hitno dođu. Dignuta je uzbuna i patrole su stigle na popularnu plažu Tapua, južno od Nju Plimuta. Tamo su zatekli uplašenu Alis Kaudri, inače lokalnu umetnicu… »
Obezglavljeno telo izazvalo paniku na popularnoj plaži: Policija je hitno reagovala i rešila misteriju
Telegraf 01.08.2024
"Šetala sam psa i ugledalu užasnu scenu. Ukočila sam se", kazala je Alis Kaudri. Nakon uzbune u Velsu slična situacija, doduše bizarnija, zabeležena je na drugom kraju sveta - Novom Zelandu. Čuvari reda su dobili prijavu da na plaži “leži obezglavljeno… »
Vesti dana »

Liga konferencija: Partizan nadigrao Oleksandriju, Miloševićeva utakmica iz snova
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana