Povezane vesti
Ono što niste znali o Šabanu Bajramoviću: Legenda romske muzike kroz oči bliskih prijatelja
Gradski portal 018 01.08.2024
Udruženje „Veseli Romi“ iz Niša, predvođeno osnivačem Miletom Petrovićem, svake godine organizuje festival posvećen legendarnom romskom muzičaru, Šabanu Bajramoviću. Petrović, veliki prijatelj preminulog umetnika, deli svoje uspomene na Šabana… »
Ono što niste znali o Šabanu Bajramoviću: Legenda romske muzike kroz oči bliskih prijatelja
Glas juga 01.08.2024
Sećanja na Šabana: „Znao sam ga od detinjstva“ „Šabana sam upoznao kad sam imao devet ili deset godina. Dolazio je u naše naselje u Mramorsku ulicu, gde su živeli njegovi bliski prijatelji i saradnici, Ređa i Krsta Demirović“, prisetio se Mile. Šaban je… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 5 satijoš 2 povezane