Повезане вести

Мок се огласио због боксерке чији пол се не зна: "Сви имају право да се баве спортом без дискриминације"

Мок се огласио због боксерке чији пол се не зна: "Сви имају право да се баве спортом без дискриминације"

Телеграф 02.08.2024
Светска јавност је узбуркана. Спортски свет остао је подељен након борбе које смо гледали у четвртак на Олимпијским играма током које је Анђела Карини одустала од борбе против Имане Келиф након само два претрпљена ударца и… »
Ауторка „Харија Потера“ укључила се у расправу о полу алжирске боксерке: Раније су је прозвали трансфобичном, а ево шта сада…

Ауторка „Харија Потера“ укључила се у расправу о полу алжирске боксерке: Раније су је прозвали трансфобичном, а ево шта сада…

Нова 02.08.2024
: Скандал око питања пола алжирске боксерке окупира светску јавност, а сада се у све укључила и ауторка књига о Харију Потеру - Џ.К. Роулинг. Анђела Карини, боксерска из Италије, у сузама је одбила да се бори против Алжирке… »
"Ја насилник што сам одгурнуо жену, а њему злато на олимпијади": Срамна изјава Ненада Пагониса којег је бивша супруга…

"Ја насилник што сам одгурнуо жену, а њему злато на олимпијади": Срамна изјава Ненада Пагониса којег је бивша супруга…

Блиц 02.08.2024
Права бура подигла се након бокс меча између Италијанке Анђеле Карини и Иман Хелиф из Алжира, који је постао један од најконтроверзнијих догађаја у историји Олимпијских игара. Анђела Карини је у осмини финала предала меч након 45… »
Италијанска премијерка подржала одлуку Анђеле Карини да преда бокс меч биолошком мушкарцу: Ово није било надметање под…

Италијанска премијерка подржала одлуку Анђеле Карини да преда бокс меч биолошком мушкарцу: Ово није било надметање под…

Данас 01.08.2024
Боксерски меч између Италијанке Анђела Карини и Иман Хелиф из Алжира, на Олимпијским играма у Паризу, није био фер борба, изјавила је италијанска премијерка Ђорђа Мелони након што је Карини предала меч биолошки доказаном… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Бура у боксу – Италијанка одустала, Алжирка прошла даље

Олимпијске игре у Паризу 2024: Бура у боксу – Италијанка одустала, Алжирка прошла даље

Данас 01.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф пласирала се у четвртфинале Олимпијских игара у Паризу, након што је њена противница, Италијанка Анђела Карини, прекинула меч у 46. секунди, образложивши: „Урадила сам то, да бих заштитила сопствени… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Бура у олимпијском боксу – Италијанка одустала, Алжирска боксерка прошла даље

Олимпијске игре у Паризу 2024: Бура у олимпијском боксу – Италијанка одустала, Алжирска боксерка прошла даље

Данас 01.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф пласирала се у четвртфинале Олимпијских игара у Паризу, након што је њена противница, Италијанка Анђела Карини, прекинула меч у 46. секунди, образложивши: „Урадила сам то, да бих заштитила сопствени… »

Вести дана »