Повезане вести
Иран спрема одмазду, Израел на све спреман
Нова 02.08.2024
: Јуче је обележено тачно 300 дана од када је почео рат на Блиском истоку у коме је убијено 1200 Израелаца и више од 40.000 Палестинаца у појасу Газе, десет месеци касније примирје додатно одлажу нова жаришта, а Иран никада није… »
Крај "човека смрти": Преживео неколико атентата, остао без ока, осмислио тунеле испод Газе и био мозак језивог напада Хамаса…
Блиц 02.08.2024
Лидер милитантног крила Хамаса и један од организатора напада на југ Израела 7. октобра прошле године, Мухамед Деиф, убијен је у израелском ваздушном нападу на Појас Газе 13. јула. Израелска војска потврдила је да је Дејф убијен… »
Који лидери Хамаса су били на мети покушаја атентата Израела?
Данас 01.08.2024
Израелска војска данас је саопштила да је шеф Хамасовог војног крила, Мохамед Деиф, убијен у израелском ваздушном нападу на Газу прошлог месеца, и то је осми покушај његовог убиства, пише Ројтерс, а преноси Воа Невс. Веровало се… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 10 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана