Povezane vesti
Crna Gora: Požari u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju
Politika 02.08.2024
Crnogorski vatrogasci proveli su noć gaseći požare u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju, pišu podgoričke Vijesti. Od 14 sati juče gori u Drenoštici kod Nikšića, koji ugrožava kuće, a domaćinstva su ugrožena i u Milojevićima, gde se požar proširio. Sve ekipe… »
Gori i u Crnoj Gori
B92 02.08.2024
Crnogorski vatrogasci proveli su noć gaseći požare u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju, pišu podgoričke Vijesti. Od 14 sati juče gori požar u Drenoštici kod Nikšića, koji ugrožava kuće, a domaćinstva su ugrožena i u Milojevićima, gde se požar proširio. Sve… »
Požari u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju
Al Jazeera 02.08.2024
Od jučer vatra gori u Drenoštici kod Nikšića, ugrožavajući kuće, a domaćinstva su ugrožena i u Milojevićima, gdje se požar proširio. Crnogorski vatrogasci proveli su noć gaseći požare u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju, pišu podgoričke Vijesti. Od jučer u… »
Požari u Nikšiću, Podgorici i na Cetinju: Ugrožene i kuće
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Vršilac dužnosti komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravko Blečić kazao je da su požari na Radovču, Fundini, u Tuzima i Vukovcima u Zeti i dalje aktivni, ali je situacija pod kontrolom. Crnogorski vatrogasci i sinoć su imali pune ruke posla… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
Jokić jednom rečju sve objasnio, samo ona je bila dovoljna da opiše ono protiv Minesote
Nova pre 3 minutajoš 59 povezanih
Tramp nakon incidenta u Vašingtonu: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 13 minutajoš 11 povezanih