Povezane vesti
Kraj jedne velike karijere: Endi Marej se oprostio od tenisa i Đokoviću poželeo da uzme olimpijsko zlato
Nedeljnik 02.08.2024
Endi Marej je jučerašnjim porazom u četvtfinalu dublova na olimpijskom turniru okončao karijeru. „Ponosan sam na moju karijeru, moja dostignuća i ono što sam uložio u sport“, rekao je 37-godišnji Marej, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Posle dugog zagraljaja sa… »
Marej zavšio karijeru: Ponosan sam na ostvarene rezultate
Radio sto plus 02.08.2024
Marej i Den Evans izgubili su sinoć od američkog dubla Tejlora Frica i Tomija Pola 2:6, 4:6, u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Marej je pre takmičenja rekao da će mu olimpijski turnir biti poslednje takmičenje u karijeri. “Ponosan sam na moju… »
Vesti dana »
Iran preti Trampu eliminacijom: SAD su najavile najžešće napade do sada (foto/video)
Večernje novosti pre 34 minutajoš 47 povezanih
Priveden fotoreporter Gavrilo Andrić koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Mašina pre 29 minutajoš 19 povezanih
(BLOG) Rat, dan 11: Amerika danas pokreće najjače napade od početka rata, Iran Trampu poručuje da pazi da ne bude "eliminisan"
N1 Info pre 44 minutajoš 59 povezanih
Od ovog datuma temperatura u padu: Evo da li Srbiju očekuje značajnije zahlađenje, detaljna prognoza
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih