Povezane vesti
"Imala je carski rez" Milan Milošević se oglasio nakon porođaja Kaće Živković: "Prvi sam saznao, a ime bebe.."
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Katarina Živković, danas, 2. avgusta, se porodila i na svet donela dečaka. Vest da se Katarina ostvarila u ulozi majke obradovala je mnoge, pa smo ovim divnim povodom pozvali i Kaćinog prijatelja, voditelja "Zadruge " Milana… »
Fuj, otarasila si se budale: Kaćina majka se oglasila nakon rođenja unuka, a ovako je govorila o njenom bivšem
Mondo 02.08.2024
Katarina Živković postala je ponosna majka malog dečaka, a sada se prvi put oglasila nakon porođaja. Pevačica Katarina Živković koja je karijeru počela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a onda se proslavila u rijalitiju Farma, kada je odnela… »
Beba katarine Živković dobila visoke ocene! Evo koliko je pevačicin naslednik težak i dugačak! Mašala!
Kurir 02.08.2024
Katarina Živković se polako, ali sigurno, oporavlja od carskog reza u Narodnom frontu, gde je jutros na svet donela zdravog dečaka. Kako Kurir saznaje, mališan je težak 3.280 grama, a dugačak 52 centimetra. Od lekara je dečak dobio najviše ocene… »
"Plačem otkako sam se porodila!" Prvo oglašavanje Katarine Živković, evo kome se posebno obratila
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Katarina Živković porodila se jutros carskim rezom. Na svet je donela dečaka, a sada se prvi put oglasila nakon porođaja. Kaća je dugo krila trudnoću, kao i pol bebe, a nakon porođaja istakla je da je veoma emotivna i da… »
Katarina Živković odabrala moćno ime za sina: Ima jaku simboliku, nosi ga i član porodice Đoković
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Pevačica i bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Katarina Živković, ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Porođaj je prošao u najboljem redu, a pevačica je na svet donela dečaka. Kako navodi "Informer", za naslednika je… »
"Ostavila sam reku suza!" Oglasila se majka Kaće Živković i otkrila detalje porođaja: Unuka je već videla?!
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Bivša takmičarka "Zvezda Granda", Katarina Živković, ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Pevačica se porodila danas, 2. avgusta, u ranim jutarnjim časovima i to carskim rezom. Katarina je na svet donela dečaka, a u bolnicu… »
Evo kako je Kija Kockar reagovala na vest da je Katarina Živković postala majka: "Ja stvarno..."
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Katarina Živković, se porodila i na svet donela dečaka. Vest da se Katarina ostvarila u ulozi majke obradovala je mnoge, pa smo ovim divnim povodom pozvali i Kaćinu prijateljicu, medijsku ličnost i pobednicu "Zadruge 1"… »
Vesti dana »
Đukić Dejanović: Dopisi školama bili su podsećanje na zakonske obaveze, a ne pretnje
Radio 021 pre 1 satjoš 60 povezanih
Formirana neformalna Anketna komisija za istragu pada nadstrešnice
Luftika pre 3 satajoš 17 povezanih
Viši sud u Beogradu delimično poništio odluku Advokatske komore Srbije
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 4 satijoš 16 povezanih