Повезане вести
Бивша супруга у улози куме! Погледајте снимак венчања који је запалио друштвене мреже; И матичарка била у шоку
Дневник 02.08.2024
"Кад ти бивша каже 'Ма, боли ме уво за тебе, могу кума да ти будем', то изгледа овако", пишу људи на друштвеним мрежама испод виралног снимка на коме бивша супруга кумује бившем супругу на венчању. Снимак је на ТикТоку објавила… »
"Жена кад те преболи, може и кума на свадби да ти буде" Маријана дошла бившем мужу на венчање па направила хаос, матичарка у…
Курир 02.08.2024
"Кад ти бивша каже 'Ма, боли ме уво за тебе, могу кума да ти будем', то изгледа овако", пишу људи на друштвеним мрежама испод виралног снимка на коме бивша супруга кумује бившем супругу на венчању. Снимак је на ТикТоку објавила… »
"Која си ти царица, мало која може то у Србији": Маријана дошла код бившег на венчање, па шокирала матичарку
Мондо 02.08.2024
Објавила је снимак са венчања бившег мужа, постао је виралан, а сада се нижу позитивни коментари. Колико пута сте од жена чули добро познату: "Преболела сам те, сад могу и кума да ти будем"?. Један снимак на ТикТок-у, који је… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: ЕУ не сме да се прави да не види како Вучић влада Србијом
Радио 021 пре 3 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 8 минутајош 10 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 7 сатијош 5 повезаних