Povezane vesti
Godinu dana sam jeo ribu za doručak, ručak i večeru: Doktor je zapanjen rezultatima, jednom se najviše čudi
Mondo 02.08.2024
Američki pisac i ribar Pol Grinberg godinu dana je jeo ribu za doručak, ručak i večeru. Američki pisac i ribar Pol Grinberg odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment. Tokom snimanja dokumentarnog filma, godinu dana je jeo ribu svaki dan i to… »
Godinu dana sam jeo samo ribu, a onda sam otišao na lekarski pregled: Rezultati koje sam dobio su me šokirali (video)
Kurir 02.08.2024
Za svoj dokumentarni film „Riba na mom tanjiru“, Pol Grinberg odlučio je da godinu dana jede samo riblje proizvode i da posle ovog izazova testira svoje telo. Stalno slušamo o tome koliko je riba zdrava, a autor i pecaroš Pol Grinberg rešio je to… »
Vesti dana »

Pronađen David iz Predejana: Prijatelji potvrdili srećne vesti: "Bio je u selu u kom je nestao"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tragična sudbina porodice Vuković: Milan i njegova sestra Klaudija umrli jedno za drugim, u razmaku od 2 meseca: Ona zauvek sklopila oči u svom domu, a on poginuo u nesreći (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

NUNS osudio današnje napade na novinare tokom izveštavanja sa skupa u Jelašnici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana