Povezane vesti
Snima se biografski film o Britni Spirs
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Film, zasnovan na autobiografskoj knjizi "Žena u meni", režiraće reditelj Džon Ču. Biografski film o Britni Spirs je u pripremi nakon što je Universal Pictures kupio filmska prava na najprodavanije memoare pop zvezde, objavio je holivudski… »
Memoari Britni Spirs dobijaju filmsku adaptaciju
Danas 02.08.2024
Studio Universal Pictures otkupio je prava na knjigu pop-zvezde Britni Spirs „Žena u meni“ (The Woman in Me), koja je postala bestseler Njujork Tajmsa, potvrdio je Deadline. Na filmskoj adaptaciji bestselera radi Džon M. Ču, kojeg najbolje znamo po… »
Bestseler koji je napisala Britni Spirs dobija filmsku adaptaciju
B92 02.08.2024
Studio Universal Pictures otkupio je prava na knjigu pop-zvezde Britni Spirs, nazvanu Žena u meni (The Woman in Me), koja je postala bestseler Njujork Tajmsa, potvrdio je Dedlajn. Na filmskoj adaptaciji bestselera radi Džon M. Ču, kojeg najbolje znamo… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 1 satjoš 90 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 5 satijoš 87 povezanih
Izrael bombardovao Bejrut posle sklopljenog primirja! Napad izvršen odmah nakon obraćanja Bajdena
Mondo pre 10 minutajoš 69 povezanih
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 4 satijoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 7 satijoš 36 povezanih