Povezane vesti
Snima se biografski film o Britni Spirs
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Film, zasnovan na autobiografskoj knjizi "Žena u meni", režiraće reditelj Džon Ču. Biografski film o Britni Spirs je u pripremi nakon što je Universal Pictures kupio filmska prava na najprodavanije memoare pop zvezde, objavio je holivudski… »
Memoari Britni Spirs dobijaju filmsku adaptaciju
Danas 02.08.2024
Studio Universal Pictures otkupio je prava na knjigu pop-zvezde Britni Spirs „Žena u meni“ (The Woman in Me), koja je postala bestseler Njujork Tajmsa, potvrdio je Deadline. Na filmskoj adaptaciji bestselera radi Džon M. Ču, kojeg najbolje znamo po… »
Bestseler koji je napisala Britni Spirs dobija filmsku adaptaciju
B92 02.08.2024
Studio Universal Pictures otkupio je prava na knjigu pop-zvezde Britni Spirs, nazvanu Žena u meni (The Woman in Me), koja je postala bestseler Njujork Tajmsa, potvrdio je Dedlajn. Na filmskoj adaptaciji bestselera radi Džon M. Ču, kojeg najbolje znamo… »
Vesti dana »

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 29 minutajoš 11 povezanih

Kako su Srbi stvarali burnu istoriju ultrasa pari sen žermena! Često ekstremni, gotovo uvek u međusobnom sukobu! Naši ljudi su u jenoj od sedam grupa navijača!
Kurir pre 29 minutajoš 32 povezane

Studentski protest u Šapcu počeo odavanjem pošte, glavni program od 16 časova
N1 Info pre 39 minutajoš 21 povezana

VIDEO Bački Petrovac: Građani tvrde da SNS sabotira druge kandidate za predsednika Matice slovačke
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih