Povezane vesti
Ko je majka Angeline Topić? Bila je vrlo uspešna troskokašica, a 2009. godine je postavila novi državni rekord
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Atletičarka i državna rekorderka u skoku uvis, Angelina Topić, predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Uprkos povredi noge koju je zadobila na zagrevanju pred sam start takmičenja, danas, 2. avgusta, uspela je da preskoči… »
Topić: Čak i da sam slomila nogu, pokušala bih jer je ovo moj san
Politika 02.08.2024
PARIZ – Srpska atletičarka Angelina Topić rekla je danas, posle plasmana u finale Olimpijskih igara u skoku uvis da ne bi odustala ni da je slomila nogu jer je ovo njen san. Angelina je zauzela 12. mesto u kvalifikacijama, deleći ga sa Bahti Kaningem. Iz… »
Atletika ih spojila, pa došli problemi: Roditelji Angeline Topić prešli i raj i pakao pa ispisali ljubavnu bajku
Mondo 02.08.2024
Dragutin i Biljana Topić, ponosni roditelji i treneri srpskog "čuda od deteta", zavoleli su se pre više od dve decenije, a njihova srećna priča traje. Srbija je svim srcem uz mladu atletičarku Angelinu Topić, koja na Olimpisjkim igrama brani boje svoje… »
Vesti dana »
"(Ne)bojte se, i dalje smo tu": Studenti i građani krenuli ka zgradi Rektorata u Beogradu, odakle počinje protestna šetnja
Insajder pre 49 minutajoš 20 povezanih
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 1 satjoš 77 povezanih
Uživo, Bosna - Partizan: Oslabljeni crno-beli traže put do polufinala
Mondo pre 34 minutajoš 28 povezanih
Iran poslao Pakistanu odgovor na američki predlog o okončanju rata
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija traži ispunjavanje obaveza ili kompenzaciju: Gde je zapelo u pregovorima Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih