Povezane vesti
Ko je majka Angeline Topić? Bila je vrlo uspešna troskokašica, a 2009. godine je postavila novi državni rekord
Telegraf 02.08.2024
Preporučujemo. Atletičarka i državna rekorderka u skoku uvis, Angelina Topić, predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Uprkos povredi noge koju je zadobila na zagrevanju pred sam start takmičenja, danas, 2. avgusta, uspela je da preskoči… »
Topić: Čak i da sam slomila nogu, pokušala bih jer je ovo moj san
Politika 02.08.2024
PARIZ – Srpska atletičarka Angelina Topić rekla je danas, posle plasmana u finale Olimpijskih igara u skoku uvis da ne bi odustala ni da je slomila nogu jer je ovo njen san. Angelina je zauzela 12. mesto u kvalifikacijama, deleći ga sa Bahti Kaningem. Iz… »
Atletika ih spojila, pa došli problemi: Roditelji Angeline Topić prešli i raj i pakao pa ispisali ljubavnu bajku
Mondo 02.08.2024
Dragutin i Biljana Topić, ponosni roditelji i treneri srpskog "čuda od deteta", zavoleli su se pre više od dve decenije, a njihova srećna priča traje. Srbija je svim srcem uz mladu atletičarku Angelinu Topić, koja na Olimpisjkim igrama brani boje svoje… »
Vesti dana »
I dalje vanredno u 11 srpskih opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
BBC News pre 11 minutajoš 67 povezanih
Iran na vezi sa Trampovim čovekom koga Putin dobro poznaje! Može li ovo da spreči napad američke vojske? Iz Teherana potvrdili: "Poruke se razmenjuju" (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 39 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Euronews pre 56 minutajoš 17 povezanih
Vanredna situacija u 10 opština, hidrološka situacija povoljna, ne očekuju se poplave, struju nema 0,35 odsto potrošača
RTV pre 16 minutajoš 16 povezanih