Повезане вести

Смршала 100 килограма и постала озбиљна риба: "Када је мајка преминула, мој спас и утеха је била храна"

Смршала 100 килограма и постала озбиљна риба: "Када је мајка преминула, мој спас и утеха је била храна"

Мондо 02.08.2024
Певачица Крстиња Тодоровић је уз помоћ операције желуца изгубила велики број килограма, а читав процес кроз који је прошла и даље емотивно доживљава. Лепу певачицу из Подгорице, Крстињу Тодоровић јавност је упознала током… »
"Када ми је мајка умрла утеху сам нашла у храни": Наша певачица смршала 100 килограма: Данас је нико не препознаје, а због…

"Када ми је мајка умрла утеху сам нашла у храни": Наша певачица смршала 100 килограма: Данас је нико не препознаје, а због…

Блиц 02.08.2024
Некадашња учесница "Звезда Гранда", Крстиња Матановић, смршала је ускоро 100 килограма, а њену борбу са вишком килограма пратила је читава јавност. Крстиња није крила колико јој је било тешко и са каквим се потешкоћама… »
Смршала 100 килограма и данас је најбоља риба на естради! Крстиња проговорила о тешком периоду: Када ми је мајка умрла...

Смршала 100 килограма и данас је најбоља риба на естради! Крстиња проговорила о тешком периоду: Када ми је мајка умрла...

Курир 02.08.2024
Некадашња учесница " Звезда Гранда", Крстиња Тодоровић, смршала је ускоро 100 килограма, а њену борбу са вишком килограма пратила је читава јавност. Крстиња није крила колико јој је било тешко и са каквим се потешкоћама… »

Вести дана »