Повезане вести
Смршала 100 килограма и постала озбиљна риба: "Када је мајка преминула, мој спас и утеха је била храна"
Мондо 02.08.2024
Певачица Крстиња Тодоровић је уз помоћ операције желуца изгубила велики број килограма, а читав процес кроз који је прошла и даље емотивно доживљава. Лепу певачицу из Подгорице, Крстињу Тодоровић јавност је упознала током… »
"Када ми је мајка умрла утеху сам нашла у храни": Наша певачица смршала 100 килограма: Данас је нико не препознаје, а због…
Блиц 02.08.2024
Некадашња учесница "Звезда Гранда", Крстиња Матановић, смршала је ускоро 100 килограма, а њену борбу са вишком килограма пратила је читава јавност. Крстиња није крила колико јој је било тешко и са каквим се потешкоћама… »
Смршала 100 килограма и данас је најбоља риба на естради! Крстиња проговорила о тешком периоду: Када ми је мајка умрла...
Курир 02.08.2024
Некадашња учесница " Звезда Гранда", Крстиња Тодоровић, смршала је ускоро 100 килограма, а њену борбу са вишком килограма пратила је читава јавност. Крстиња није крила колико јој је било тешко и са каквим се потешкоћама… »
Вести дана »
Ђорђевић: Нисмо испоштовали неке ствари које смо се договорили
Нишке вести пре 24 минутајош 31 повезана
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 6 сатијош 29 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 26 повезаних