Повезане вести

„Мало ме је срамота“: Жељко Јоксимовић открио детаље из брака са Јованом

„Мало ме је срамота“: Жељко Јоксимовић открио детаље из брака са Јованом

Нова 02.08.2024
: Певач Жељко Јоксимовић говорио је својевремено о браку са водитељком Јованом Јоксимовић и открио да није претерано романтичан. Жељко Јоксимовић и његова супруга, водитељка Јована Јоксимовић, у браку су пуних 16 година… »
"Мало ме је срамота": Жељко Јоксимовић открио интимне детаље брака са Јованом: Никада неће заборавити једну ствар коју је…

"Мало ме је срамота": Жељко Јоксимовић открио интимне детаље брака са Јованом: Никада неће заборавити једну ствар коју је…

Блиц 02.08.2024
Певач Жељко Јоксимовић и водитељка Јована Јоксимовић 16 година су заједно и важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Јована и Жељко имају троје заједничке деце, сина Косту и ћерке Ану и Срну, а своју… »
Након пуних 16 година љубави Жељко Јоксимовић о браку са јованом: "Мало ме је срамота, али ја..."

Након пуних 16 година љубави Жељко Јоксимовић о браку са јованом: "Мало ме је срамота, али ја..."

Курир 02.08.2024
Од када су заједно водили „Евросонг” 2008. у Београдској арени, њихова имена увек иду заједно. Јована и Жељко Јоксимовић већ пуних 16 година одличан су тандем и један од најскладнијих парова на естрадном небу. Давне 2008… »

Вести дана »