Povezane vesti
Nišvil DžEZ festival Od 9. Do 18. Avgusta: Film o Šabanu Bajramoviću, muzika, teatar
Dnevnik 02.08.2024
Nišvil džez festival (Nišville jazz) biće održan od 9. do 18. avgusta u Niškoj tvrđavi i drugim lokacijama u Nišu, a obuhvatiće brojne koncerte u na sedam pozornica, premijeru filma "Moje putovanje" o Šabanu Bajramoviću, kao i bogat prateći… »
Trideset godina Nišvila staje u naš slogan „Od hedonizma do mazohizma“: Direktor Ivan Blagojević o džez festivalu u…
Nova 02.08.2024
: Nišvil džez festival biće održan od 9. do 18. avgusta u Tvrđavi i drugim lokacijama u Nišu, a obuhvatiće brojne koncerte na sedam pozornica, premijeru filma "Moje putovanje" o Šabanu Bajramoviću, kao i bogat prateći program. Direktor Nišvil… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 1 satjoš 180 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 2 satajoš 24 povezane
Nemci otkrili: Poznato koliko navijača Štutgarta dolazi u Beograd na meč protiv Zvezde u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih