Povezane vesti
Advokat: Imam džamije priveden zbog terorizma, ubijenog vođu Hamasa nazvao mučenikom
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Imam džamije Al Aksa u Jerusalimu, šeik Ekrim Sabri uhapšen je pod sumnjom za "terorizam" posle propovedi u kojoj je nazvao "mučenikom" vođu Hamasa Ismaila Hanijea, ubijenog u Iranu u napadu pripisanom Izraelu, javio je njegov advokat… »
"Žalio za ubijenim vođom Hamasa": Izraelska policija uhapsila imama džamije: Istražuje se da li je njegova izjava bila…
Blic 02.08.2024
Izraelska policija uhapsila je danas imama džamije Al-Aksa Ekrema Sabrija zbog izražavanja žalosti za ubijenim političkim liderom Hamasa Ismailom Hanijeom, objavila je Anadolija. Jedan od Sabrijevih rođaka rekao je za tursku agenciju da su izraelski… »
Izrael uhapsio imama džamije Al Aksa jer je žalio za Ismailom Hanijeom, ubijenim liderom Hamasa
Telegraf 02.08.2024
Izraelske snage u prošlosti su više puta zatvarale 85-godišnjeg imama i nekoliko meseci mu zabranjivale ulazak u džamiju. Izraelska policija uhapsila je imama džamije Al Aksa Ekrema Sabrija zbog izražavanja žalosti za ubijenim političkim liderom… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 46 minutajoš 2 povezane