Повезане вести
Адвокат: Имам џамије приведен због тероризма, убијеног вођу Хамаса назвао мучеником
Н1 Инфо 02.08.2024
Подели : Имам џамије Ал Акса у Јерусалиму, шеик Екрим Сабри ухапшен је под сумњом за "тероризам" после проповеди у којој је назвао "мучеником" вођу Хамаса Исмаила Ханијеа, убијеног у Ирану у нападу приписаном Израелу, јавио је… »
"Жалио за убијеним вођом Хамаса": Израелска полиција ухапсила имама џамије: Истражује се да ли је његова изјава била…
Блиц 02.08.2024
Израелска полиција ухапсила је данас имама џамије Ал-Акса Екрема Сабрија због изражавања жалости за убијеним политичким лидером Хамаса Исмаилом Ханијеом, објавила је Анадолија. Један од Сабријевих рођака рекао је за турску… »
Израел ухапсио имама џамије Ал Акса јер је жалио за Исмаилом Ханијеом, убијеним лидером Хамаса
Телеграф 02.08.2024
Израелске снаге у прошлости су више пута затварале 85-годишњег имама и неколико месеци му забрањивале улазак у џамију. Израелска полиција ухапсила је имама џамије Ал Акса Екрема Сабрија због изражавања жалости за убијеним… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

Ау! Александра Бабејић се наоштрила пред улазак у Елиту 9 "Имам снимке Мине Врбашки са ходочашћа" - Споменула Кристину Спалевић: "Знам доста о њој"
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

Маја и Јањуш завршили у кревету: Осамили се, он је одмах "дохватио", Маринковићева се топи! Испливао снимак
Телеграф пре 4 сатијош 4 повезане