Povezane vesti

Advokat: Imam džamije priveden zbog terorizma, ubijenog vođu Hamasa nazvao mučenikom

Advokat: Imam džamije priveden zbog terorizma, ubijenog vođu Hamasa nazvao mučenikom

N1 Info 02.08.2024
Podeli : Imam džamije Al Aksa u Jerusalimu, šeik Ekrim Sabri uhapšen je pod sumnjom za "terorizam" posle propovedi u kojoj je nazvao "mučenikom" vođu Hamasa Ismaila Hanijea, ubijenog u Iranu u napadu pripisanom Izraelu, javio je njegov advokat… »
"Žalio za ubijenim vođom Hamasa": Izraelska policija uhapsila imama džamije: Istražuje se da li je njegova izjava bila…

"Žalio za ubijenim vođom Hamasa": Izraelska policija uhapsila imama džamije: Istražuje se da li je njegova izjava bila…

Blic 02.08.2024
Izraelska policija uhapsila je danas imama džamije Al-Aksa Ekrema Sabrija zbog izražavanja žalosti za ubijenim političkim liderom Hamasa Ismailom Hanijeom, objavila je Anadolija. Jedan od Sabrijevih rođaka rekao je za tursku agenciju da su izraelski… »
Izrael uhapsio imama džamije Al Aksa jer je žalio za Ismailom Hanijeom, ubijenim liderom Hamasa

Izrael uhapsio imama džamije Al Aksa jer je žalio za Ismailom Hanijeom, ubijenim liderom Hamasa

Telegraf 02.08.2024
Izraelske snage u prošlosti su više puta zatvarale 85-godišnjeg imama i nekoliko meseci mu zabranjivale ulazak u džamiju. Izraelska policija uhapsila je imama džamije Al Aksa Ekrema Sabrija zbog izražavanja žalosti za ubijenim političkim liderom… »

Vesti dana »