Повезане вести

Адвокат: Имам џамије приведен због тероризма, убијеног вођу Хамаса назвао мучеником

Адвокат: Имам џамије приведен због тероризма, убијеног вођу Хамаса назвао мучеником

Н1 Инфо 02.08.2024
Подели : Имам џамије Ал Акса у Јерусалиму, шеик Екрим Сабри ухапшен је под сумњом за "тероризам" после проповеди у којој је назвао "мучеником" вођу Хамаса Исмаила Ханијеа, убијеног у Ирану у нападу приписаном Израелу, јавио је… »
"Жалио за убијеним вођом Хамаса": Израелска полиција ухапсила имама џамије: Истражује се да ли је његова изјава била…

"Жалио за убијеним вођом Хамаса": Израелска полиција ухапсила имама џамије: Истражује се да ли је његова изјава била…

Блиц 02.08.2024
Израелска полиција ухапсила је данас имама џамије Ал-Акса Екрема Сабрија због изражавања жалости за убијеним политичким лидером Хамаса Исмаилом Ханијеом, објавила је Анадолија. Један од Сабријевих рођака рекао је за турску… »
Израел ухапсио имама џамије Ал Акса јер је жалио за Исмаилом Ханијеом, убијеним лидером Хамаса

Израел ухапсио имама џамије Ал Акса јер је жалио за Исмаилом Ханијеом, убијеним лидером Хамаса

Телеграф 02.08.2024
Израелске снаге у прошлости су више пута затварале 85-годишњег имама и неколико месеци му забрањивале улазак у џамију. Израелска полиција ухапсила је имама џамије Ал Акса Екрема Сабрија због изражавања жалости за убијеним… »

Вести дана »