Повезане вести

Додик честитао Ђоковићу пласман у финале: За нас си ти победник

Додик честитао Ђоковићу пласман у финале: За нас си ти победник

Политика 02.08.2024
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик честитао је најбољем српском тенисеру Новаку Ђоковићу пласман у финале турнира на Олимпијским играма у Паризу. "Величанственом победом, упркос повреди, обрадовао си цели… »
Ево зашто је за Ђоковића финале Олимпијских игара историјско

Ево зашто је за Ђоковића финале Олимпијских игара историјско

Телеграф 02.08.2024
Сви се надамо да ће узети злато. Победом против Лоренца Мусетија са 2:0 у сетовима (6.4, 6:2), најбољи светски тенисер икада Новак Ђоковић обезбедио је себи прво финале Олимпијских игара у каријери! Тамо ће играти против Карлоса… »
Ђоковић: Идем по злато

Радио 021 02.08.2024
Новак Ђоковић је вечерас, после пласмана у финале Олимпијских игара у Паризу, изјавио да не жели да се заустави на томе и да у финалу иде на злато. "Тешко је сад сабрати све емоције. Моје прво финале на Олимпијским играма. Нећу… »
Ђоковић у финалу Олимпијских игара

Слободна Европа 02.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић изборио је пласман у финале Олимпијских игара у Паризу, након што је после два сета победио Италијана Лоренца Музетија 6:4, 6:2. Он је до победе над 16. играчем света стигао после сат и 50 минута… »

Радио сто плус 02.08.2024
Он је до победе над 16. играчем света стигао после сат и 50 минута. Оба тенисера су после велике борбе успела да задрже свој сервис до 10. гема, када је Ђоковић на сервис Италијана, при резултату 0:40, везао пет поена, одузео… »

Радио сто плус 02.08.2024
“Тешко је сад сабрати све емоције. Моје прво финале на Олимпијским играма. Нећу да станем на овоме у финалу идем на злато. Али прво да прославим како доликује. Обезбедио сам медаљу за Србију”, рекао је Ђоковић после меча. Он је… »
"Хвала за величанствен успех": Вучић честитао Ђоковићу пласман у финале Олимпијских игара у Паризу

"Хвала за величанствен успех": Вучић честитао Ђоковићу пласман у финале Олимпијских игара у Паризу

Еуроневс 02.08.2024
Председник Србије Александар Вучић честитао је најбољем српском тенисеру Новаку Ђоковићу пласман у финале Олимпијских игара у Паризу. "Хвала за величанствен успех и још једну медаљу за Србију. Хвала вам на свему што сте учинили… »
Ђоковић и Алцараз у финалу Олимпијских игара

Ђоковић и Алцараз у финалу Олимпијских игара

Ал Јазеера 02.08.2024
Новак Ђоковић је славио у дуелу против Италијана Лоренза Мусеттија (6:4, 6:2), док је Царлос Алцараз био бољи од Канађанина Феликса Аугер-Алиассимеа (6:1, 6:1). Новак Ђоковић и Царлос Алцараз у недјељу ће опет играти финале… »
"Обојица ћемо бити срећни због ове ствари": Новак говорио о Алкаразу одмах после пласмана у финале ОИ

"Обојица ћемо бити срећни због ове ствари": Новак говорио о Алкаразу одмах после пласмана у финале ОИ

Телеграф 02.08.2024
Биће то велики спектакл. Успео је! Коначно! Први пут у каријери, на својим петом Олимпијским играма, Новак Ђоковић је ушао у финале поменутог такмичења и дошао у ситуацију да се бори за злато! Ноле је у полуфиналу победио… »
"Реци ми шта сам вулгарно рекао, реци ми?": Новак побеснео на судију, одмах му пришао!

"Реци ми шта сам вулгарно рекао, реци ми?": Новак побеснео на судију, одмах му пришао!

Мондо 02.08.2024
Погледајте бесну реакцију Новака Ђоковића у полуфиналу Олимпијских игара. Српски тенисер Новак Ђоковић добио је први сет против Лоренца Мусетија у полуфиналу Олимпијских игара, али је у другом веома видно нервозан. Ђоковића… »
Новак побеснео на судију! Ђоковић потпуно избачен из такта: Шта сам рекао?

Новак побеснео на судију! Ђоковић потпуно избачен из такта: Шта сам рекао?

Курир 02.08.2024
У току је други сет полуфиналног меча Олимпијских игара између Новака Ђоковића и Лоренца Музетија. Гледамо јако неизвестан меч, а Ђоковић је у једном моменту побеснео на судију. Новак је пришао судији и ушао у расправу са њим… »
Ђоковић се бесно окренуо ка боксу на паузи између гемова, чуо га је цео Париз: "Реците ми!"

Ђоковић се бесно окренуо ка боксу на паузи између гемова, чуо га је цео Париз: "Реците ми!"

Телеграф 02.08.2024
Није био задовољан нечим Ноле. Српски тенисер, Новак Ђоковић игра врло емотиван меч полуфинала Олимпијских игара против Лоренца Мусетија, а почетак другог сета био је посебно драматичан због многобројних виђених брејкова. Након… »
Шпански судија опоменуо Ђоковића и покушао да га поремети на кључном поену: Новак ушао у жестоку расправу

Шпански судија опоменуо Ђоковића и покушао да га поремети на кључном поену: Новак ушао у жестоку расправу

Телеграф 02.08.2024
Кампистол је наводно чуо да је Новак нешто прокоментарисао што није по правилима. Велика драма одвија се у другом сету меча између Новака Ђоковића и Лоренца Мусетија у полуфиналу Олимпијских игара. Видели смо чак три брејка у три… »
Ђоковић се окренуо према свом боксу и саркастично се насмејао после поена Мусетија: "Шта сад, шта сад?"

Ђоковић се окренуо према свом боксу и саркастично се насмејао после поена Мусетија: "Шта сад, шта сад?"

Телеграф 02.08.2024
Стварно је Италијан све погађао тачно на линију... Српски тенисер, Новак Ђоковић води жестоку борбу са Лоренцом Мусетијем у полуфиналу Олимпијских игара, а Италијан на моменте стварно има и превише среће. У неколико поена он је… »

Вести дана »