Povezane vesti
Dodik čestitao Đokoviću plasman u finale: Za nas si ti pobednik
Politika 02.08.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću plasman u finale turnira na Olimpijskim igrama u Parizu. "Veličanstvenom pobedom, uprkos povredi, obradovao si celi srpski narod i još… »
Evo zašto je za Đokovića finale Olimpijskih igara istorijsko
Telegraf 02.08.2024
Svi se nadamo da će uzeti zlato. Pobedom protiv Lorenca Musetija sa 2:0 u setovima (6.4, 6:2), najbolji svetski teniser ikada Novak Đoković obezbedio je sebi prvo finale Olimpijskih igara u karijeri! Tamo će igrati protiv Karlosa Alkaraza u nedelju i… »
Đoković: Idem po zlato
Radio 021 02.08.2024
Novak Đoković je večeras, posle plasmana u finale Olimpijskih igara u Parizu, izjavio da ne želi da se zaustavi na tome i da u finalu ide na zlato. "Teško je sad sabrati sve emocije. Moje prvo finale na Olimpijskim igrama. Neću da stanem na ovome, u… »
Đoković u finalu Olimpijskih igara
Slobodna Evropa 02.08.2024
Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u finale Olimpijskih igara u Parizu, nakon što je posle dva seta pobedio Italijana Lorenca Muzetija 6:4, 6:2. On je do pobede nad 16. igračem sveta stigao posle sat i 50 minuta, prenosi agencija Beta… »
Đoković u finalu Olimpijskih igara
Radio sto plus 02.08.2024
On je do pobede nad 16. igračem sveta stigao posle sat i 50 minuta. Oba tenisera su posle velike borbe uspela da zadrže svoj servis do 10. gema, kada je Đoković na servis Italijana, pri rezultatu 0:40, vezao pet poena, oduzeo servis protivniku i… »
Đoković i Alcaraz u finalu Olimpijskih igara
Al Jazeera 02.08.2024
Novak Đoković je slavio u duelu protiv Italijana Lorenza Musettija (6:4, 6:2), dok je Carlos Alcaraz bio bolji od Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea (6:1, 6:1). Novak Đoković i Carlos Alcaraz u nedjelju će opet igrati finale jednog teniskog turnira… »
"Hvala za veličanstven uspeh": Vučić čestitao Đokoviću plasman u finale Olimpijskih igara u Parizu
Euronews 02.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću plasman u finale Olimpijskih igara u Parizu. "Hvala za veličanstven uspeh i još jednu medalju za Srbiju. Hvala vam na svemu što ste učinili za našu… »
Đoković: Idem po zlato
Radio sto plus 02.08.2024
“Teško je sad sabrati sve emocije. Moje prvo finale na Olimpijskim igrama. Neću da stanem na ovome u finalu idem na zlato. Ali prvo da proslavim kako dolikuje. Obezbedio sam medalju za Srbiju”, rekao je Đoković posle meča. On je plasman u finala… »
"Obojica ćemo biti srećni zbog ove stvari": Novak govorio o Alkarazu odmah posle plasmana u finale OI
Telegraf 02.08.2024
Biće to veliki spektakl. Uspeo je! Konačno! Prvi put u karijeri, na svojim petom Olimpijskim igrama, Novak Đoković je ušao u finale pomenutog takmičenja i došao u situaciju da se bori za zlato! Nole je u polufinalu pobedio Lorenca Musetija… »
Novak pobesneo na sudiju! Đoković potpuno izbačen iz takta: Šta sam rekao?
Kurir 02.08.2024
U toku je drugi set polufinalnog meča Olimpijskih igara između Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija. Gledamo jako neizvestan meč, a Đoković je u jednom momentu pobesneo na sudiju. Novak je prišao sudiji i ušao u raspravu sa njim, to ga je potpuno… »
"Reci mi šta sam vulgarno rekao, reci mi?": Novak pobesneo na sudiju, odmah mu prišao!
Mondo 02.08.2024
Pogledajte besnu reakciju Novaka Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara. Srpski teniser Novak Đoković dobio je prvi set protiv Lorenca Musetija u polufinalu Olimpijskih igara, ali je u drugom veoma vidno nervozan. Đokovića nervira stanje terena… »
Đoković se okrenuo prema svom boksu i sarkastično se nasmejao posle poena Musetija: "Šta sad, šta sad?"
Telegraf 02.08.2024
Stvarno je Italijan sve pogađao tačno na liniju... Srpski teniser, Novak Đoković vodi žestoku borbu sa Lorencom Musetijem u polufinalu Olimpijskih igara, a Italijan na momente stvarno ima i previše sreće. U nekoliko poena on je bukvalno pogađao… »
Španski sudija opomenuo Đokovića i pokušao da ga poremeti na ključnom poenu: Novak ušao u žestoku raspravu
Telegraf 02.08.2024
Kampistol je navodno čuo da je Novak nešto prokomentarisao što nije po pravilima. Velika drama odvija se u drugom setu meča između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija u polufinalu Olimpijskih igara. Videli smo čak tri brejka u tri gema, a prednost… »
Đoković se besno okrenuo ka boksu na pauzi između gemova, čuo ga je ceo Pariz: "Recite mi!"
Telegraf 02.08.2024
Nije bio zadovoljan nečim Nole. Srpski teniser, Novak Đoković igra vrlo emotivan meč polufinala Olimpijskih igara protiv Lorenca Musetija, a početak drugog seta bio je posebno dramatičan zbog mnogobrojnih viđenih brejkova. Nakon što je izgubio… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Horor u Pensilvaniji: Troje ljudi ubijeno posle pucnjave u stanu, likvidiran napadač
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane