Povezane vesti
Čuveno zdanje u Francuskoj 7 propada: „Možda i jeste ideja da se uruši i osvane novi hotel“
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije za portal Nova.rs, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
Vesti dana »
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 3 minutajoš 19 povezanih
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 3 minutajoš 14 povezanih
Sedam osoba povređeno u četiri saobraćajna udesa tokom noći u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Danas pre 3 minutajoš 8 povezanih