Povezane vesti
Čuveno zdanje u Francuskoj 7 propada: „Možda i jeste ideja da se uruši i osvane novi hotel“
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije za portal Nova.rs, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
Vesti dana »
Novi izraelski napadi na Iran i Liban, usledio i odgovor dronovima i raketama
N1 Info pre 36 minutajoš 34 povezane
Lučić (Telekom): „Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen“
Serbian News Media pre 36 minutajoš 18 povezanih
Hladno jutro sa mrazom, tokom dana promenljivo oblačno uz sunčane intervale
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih
Iran spreman da omogući prolaz japanskih brodova kroz Ormuski moreuz, pregovori u toku
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih
Policija otkrila internet prevaru – preko investicione platforme građanima uzeli višemilionske iznose
RTS pre 16 minutajoš 12 povezanih