Povezane vesti
Čuveno zdanje u Francuskoj 7 propada: „Možda i jeste ideja da se uruši i osvane novi hotel“
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije za portal Nova.rs, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje 12 mrtvih, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 27 minutajoš 32 povezane
Stoti dan rata: Nova razmena vatre Izraela i Irana preti da povuče širi Bliski istok nazad u rat
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Izbori na Kosovu doneli brojke za formiranje vlade, ali ne nužno i rešenje
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 14 povezanih
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 52 minutajoš 15 povezanih