Povezane vesti
Čuveno zdanje u Francuskoj 7 propada: „Možda i jeste ideja da se uruši i osvane novi hotel“
N1 Info 02.08.2024
Podeli : Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije za portal Nova.rs, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
„Državo, zašto ti o svojoj imovini ne vodiš računa“: Bolno propadanje zgrade u Francuskoj 7
Nova 02.08.2024
: Možda i jeste ideja da se sve ovo uruši i kad mi izađemo da sutradan osvane hotel, mada ne želim da verujem u to, kaže Miloš Janković, predsednik Udruženja književnika Srbije, čije je sedište u ovom istorijski važnom zdanju koje su obilne padavine… »
Vesti dana »
Lopandić (SRCE): Da li će afere kao što su Generalštab, TOK, REM ili pritisak na medije biti dovoljne da ubede fon der Lajen da je Srbija na EU putu
Glas Šumadije pre 28 minutajoš 16 povezanih
Zelenski otvoren za održavanje izbora i tijekom rata ako SAD i saveznici mogu garantirati sigurnost
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih