Povezane vesti
"Golu me pretresli, prevrnuli auto, tada je počeo pakao" Srpkinja opisala šta je doživela u Grčkoj: Izleteo je beli džip, a…
Kurir 02.08.2024
Kako počne sezona odmora, tako svakodnevno imamo priliku da na internetu vidimo razne neprijatne situacije koje se dešavaju ljudima. Jedni imaju problem sa apartmanima, drugi sa gužvama, treći sa hranom i tako dalje... Međutim, situacija koja se dogodila… »
"Sad me videla Grčka, i nikad više": Srpkinja doživela horor na letovanju, golu je pretresali i prevrnuli auto!
Mondo 02.08.2024
Srpkinja koja je bila na letovanju u Grčkoj opisala je kroz kakve neprijatne situacije je prolazila. Kako počne sezona odmora, tako svakodnevno imamo priliku da na internetu vidimo razne neprijatne situacije koje se dešavaju ljudima. Jedni imaju problem… »
Beograđanka prošla kroz pakao u Grčkoj: Golu me pretresli, prevrnuli auto... Srpkinja opisala šta je doživela: Ovo je za film!…
Dnevnik 02.08.2024
Kako počne sezona odmora, tako svakodnevno imamo priliku da na internetu vidimo razne neprijatne situacije koje se dešavaju ljudima. Jedni imaju problem sa apartmanima, drugi sa gužvama, treći sa hranom i tako dalje... Međutim, situacija koja se dogodila… »
Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje: Kada se očekuje porast temperature i do kada će trajati vrućine?
NIN pre 1 satjoš 39 povezanih

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite i prestanite da se durite na Putina
Pravda pre 58 minutajoš 32 povezane

Kosovska tužiteljka za Igora Popovića predlaže proterivanje s Kosova i zabranu ulaska na dve godine
N1 Info pre 33 minutajoš 13 povezanih

„Rusija ostala usamljena“: Lagumdžija otkrio šta se dešavalo na zatvorenim konsultacijama u SB UN zbog Dodika
Danas pre 53 minutajoš 14 povezanih