Повезане вести
Коначно испливали сви детаљи драме у којој је учествовао репер Сајфер: Чобане, не можеш тако са мојом женом...
Курир 02.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер недавно се нашао у центру скандала када је био приведен и задржан у полицији неколико сати. Сајфер је1. августа, наступао у једном клубу у Будви, а пре тога је за… »
Велики интервју Сајфера након хапшења: "Макар да ме воде на Голи оток, нико мојој жени не сме ништа да каже"
Телеграф 02.08.2024
Препоручујемо. Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, недавно се нашао у центру скандала када је био приведен и задржан у полицији неколико сати. Он је синоћ, 1. августа, наступао у једном клубу у Будви, а… »
"Не можеш тако, чобане, да причаш са мојом женом" Репер Сајфер за Курир открио детаље свађе с полицајцем па завршио иза…
Курир 02.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Сајфер ухапшен је и задржан у полицији у среду, 31. јула, због чега је морао да откаже и наступ, а сада музичар открива позадину целе ситуације и шта је био проблем. "Ја сам стао у одбрану супруге. Била… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју у новембру
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 27 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 17 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 32 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних