Повезане вести

Коначно испливали сви детаљи драме у којој је учествовао репер Сајфер: Чобане, не можеш тако са мојом женом...

Коначно испливали сви детаљи драме у којој је учествовао репер Сајфер: Чобане, не можеш тако са мојом женом...

Курир 02.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер недавно се нашао у центру скандала када је био приведен и задржан у полицији неколико сати. Сајфер је1. августа, наступао у једном клубу у Будви, а пре тога је за… »
Велики интервју Сајфера након хапшења: "Макар да ме воде на Голи оток, нико мојој жени не сме ништа да каже"

Велики интервју Сајфера након хапшења: "Макар да ме воде на Голи оток, нико мојој жени не сме ништа да каже"

Телеграф 02.08.2024
Препоручујемо. Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, недавно се нашао у центру скандала када је био приведен и задржан у полицији неколико сати. Он је синоћ, 1. августа, наступао у једном клубу у Будви, а… »
"Не можеш тако, чобане, да причаш са мојом женом" Репер Сајфер за Курир открио детаље свађе с полицајцем па завршио иза…

"Не можеш тако, чобане, да причаш са мојом женом" Репер Сајфер за Курир открио детаље свађе с полицајцем па завршио иза…

Курир 02.08.2024
Босанскохерцеговачки репер Сајфер ухапшен је и задржан у полицији у среду, 31. јула, због чега је морао да откаже и наступ, а сада музичар открива позадину целе ситуације и шта је био проблем. "Ја сам стао у одбрану супруге. Била… »

Вести дана »