Povezane vesti
Novak pred olimpijsko finale: "Karlos trenutno najbolji, ali ja sam posle Vimbldona drugačiji..."
Sportske.net 03.08.2024
Srpski teniser Novak Đoković istakao je u izjavi za RTS da je Karlos Alkaraz trenutno najbolji teniser sveta, ali da će učiniti sve da osvoji toliko željeno olimpijsko zlato u Parizu. Đoković će se u finalu olimpijskog turnira u tenisu boriti… »
"Nema dileme, najbolji je na svetu sada" Đoković pred okršaj s Alkarazom u finalu Olimpijskih igara: Značaj je veći kad…
Večernje novosti 03.08.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković obezbedio je drugu medalju za Srbiju, dok će u nedelju protiv Karlosa Alakaraza se boriti za zlato, sada je u razgovoru za Radio-televiziju Srbije da se nada da će osvojiti zlato. FOTO: Tanjug/AP Đoković kaže… »
Novaku postavili neočekivano pitanje, njegov odgovor oduševio Hrvate! Đokovićeve reči odjeknule u komšiluku: "Drago mi…
Kurir 03.08.2024
Novak Đoković uspeo je da se plasira u finale Olimpijskih igara u Parizu i u borbi za zlato sastaće se sa Karlosom Alkarazom. Đoković je na konferenciji za medije posle pobede protiv Lorenca Musetija dobio neočekivano pitanje i odgovorom je… »
Moćna poruka Slobode Mićalović upućena Noletu: Evo šta predviđa da će se dogoditi u finalu, sve stalo u reč...
Telegraf 03.08.2024
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, pobednom protiv Lorenca Musetija sa 2:0 u setovima (6.4, 6:2), obezbedio je sebi prvo finale Olimpijskih igara u karijeri. U finalu će imati okršaj sa Karlosom Alkarazom, kada će se boriti… »
Vesti dana »
Blokada Rektorata u Beogradu – protest ispred Jovine gimnazije u Novom Sadu
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 30 minutajoš 21 povezana
Advokat: Bilo je potrebno da komora stupi u štrajk da bi se ministarka oglasila, dotle smo kao fikusi
N1 Info pre 36 minutajoš 14 povezanih
Savo još uvek nije bivši, sledi ključni sastanak sa rukovodstvom!
Sportske.net pre 42 minutajoš 16 povezanih