Повезане вести
Немања Мајдов опет загрмео на судије: "Дајем живот за ово, а они ми не дају да узмем медаљу"
Телеграф 03.08.2024
Није задовољан српски џудисти. Српски џудисти нису успели да се домогну пласмана у борбу за бронзу на Олимпијским играма, пошто су у борби репасажа поражени од Бразила са 4:1. На тај начин остали су без борбе за бронзу. Наши… »
„Имам двоје деце које не гледам девет сати дневно да бих био на Играма“: Мајдов отворио душу о сукобу са судијама после…
Нова 03.08.2024
: Немања Мајдов је још једном био лош након елиминације Србије са Олимпијским игара у екипном миксу после пораза од Бразила са 4:1. Мајдов је у првој победи против Холандије уписао победу на Олимпијским играма 2024, а затим је… »
"Оштећени смо овде" Српски џудиста загрмео као никада пре: Његове речи после пораза од Јапанца одзвањају Паризом!
Курир 03.08.2024
Српски џудо микс тим поражен је од Јапана у четвртфиналу Олимпијских игара, а Страхиња Бунчић, који је поражен од Хифуми Абеа изнео је своје утиске после овог дуела. - Они су апсолутни фаворити и очекујемо да ће бити олимпијски… »
"Они то раде намерно, али нису вредни мојих суза" Мајдов поново бљује ватру на судије: Сломио сам прст, а нису ми дали…
Курир 03.08.2024
Српски џудисти нису успели да стигну до медаље на Олимпијским играма у Паризу. Поражен је наш микс тим од Бразила у репасажу, а Немања Мајдов је још једном изгубио одлуком судија. По завршетку овог меча Мајдов је још једном… »
Бунчић грми: "Оштећени смо"
Б92 03.08.2024
Српски џудиста Страхиња Бунчић верује да наш тим у миксу може до бронзе на Играма у Паризу, али и додаје да смо били оштећени у дуелу са Јапаном. Србија је прво победила Холандију, да би онда изгубила у четвртфиналу од Јапана… »
"Оштећени смо јер се нас троје бори у другим категоријама": Српски џудиста објаснио пораз од Јапана
Телеграф 03.08.2024
Сада ће наши такмичари борбу за бронзу тражити кроз репасаж. Српска џудо репрезентација поражена је у четвртфиналу Олимпијских игара од селекције Јапана са 4:1. Сада ће наши такмичари борбу за бронзу тражити кроз репасаж, где… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро