Povezane vesti
"Moj princ i ja se odlično osećamo" Katarina Živković se oglasila iz bolnice nakon porođaja: On je postao... (foto)
Kurir 03.08.2024
Pevačica Katarina Živković, 2. avgusta 2024. godine, donela je na svet prvo dete. Dan nakon porođaja, dok odmara u porodilištu, Kaća se oglasila putem Instagrama i zahvalila svima na divnim porukama i čestitkama. Kako kaže, dečak je postao centar njenog… »
"Moj princ i ja se odlično osećamo": Katarina Živković se oglasila iz bolnice nakon porođaja: "Ljubav i sreća su neopisive"…
Blic 03.08.2024
Pevačica Katarina Živković juče se porodila i na svet donela sina kojem je dala ime Stefan. Katarina je imala zakazan carski rez, a nakon što su joj se prvi utisci posle porođaja slegli, obratila se javnosti putem svog Instagram naloga. - Hvala svim… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Radio sto plus pre 3 satajoš 47 povezanih

Sud odbio da odredi pritvor Bačulovu, osumnjičenom da je predvodio napad na policiju
RTS pre 5 satijoš 31 povezana

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTS pre 4 satijoš 32 povezane

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 3 satajoš 23 povezane