Повезане вести

Ристић о дијалогу с новинарима: Екстремима не одговара спуштање тензија

Ристић о дијалогу с новинарима: Екстремима не одговара спуштање тензија

Н1 Инфо 03.08.2024
Подели : Министар информисања и телекомуниција Дејан Ристић изјавио је да се на унапређењу медијске културе мора разговарати, да је за то већина новинара, али да "има и екстрема којима то не одговара". Наиме, Ристић је рекао на… »
Министар информисања Србије каже да 'екстремима' не одговара спуштање тензија

Министар информисања Србије каже да 'екстремима' не одговара спуштање тензија

Слободна Европа 03.08.2024
Министар информисања и телекомуникација Србије Дејан Ристић изјавио је 3. августа да се на унапређењу медијске културе мора разговарати, да је за то већина новинара, али да "има и екстрема којима то не одговара". Наиме, Ристић… »
Ристић: Екстремима међу новинарима не одговара спуштање тензија, јер од њих живе врло добро

Ристић: Екстремима међу новинарима не одговара спуштање тензија, јер од њих живе врло добро

Данас 03.08.2024
Министар информисања и телекомуниција Дејан Ристић изјавио је данас да се на унапређењу медијске кутуре мора разговарати, да је за то већина новинара, али да има и екстрема којима то не одговара. Он је рекао на ТВ Прва да је… »
Ристић: Отворен сам за дијалог са новинарима, екстремима не одговара спуштање тензија

Ристић: Отворен сам за дијалог са новинарима, екстремима не одговара спуштање тензија

Нови магазин 03.08.2024
Министар информисања и телекомуниција Дејан Ристић изјавио је данас да се на унапређењу медијске кутуре мора разаговарати, да је за то већина новинара, али да има и екстрема којима то не одговара. Он је рекао на ТВ Прва да је… »
Министар информисања: Екстремима не одговара спуштање тензија, отворен сам за дијалог

Министар информисања: Екстремима не одговара спуштање тензија, отворен сам за дијалог

Радио 021 03.08.2024
Министар информисања и телекомуниција Дејан Ристић изјавио је да се на унапређењу медијске кутуре мора разговарати. Он је рекао на ТВ Прва да је огромна већина новинара итекако расположена за дијалог и да су бројне састанке… »

Ин медија 03.08.2024
Министар информисања и телекомуниција Дејан Ристић изјавио је да се на унапређењу медијске кутуре мора разговарати. Он је рекао на ТВ Прва да је огромна већина новинара итекако расположена за дијалог и да су бројне састанке… »

Вести дана »