Повезане вести
Мајдов: Имао сам мали излив емоција на друштвеним мрежама, али иза сваке речи стојим итекако
Спортски журнал 03.08.2024
"Историјски резултат, нисам одустајао ни после сломљеног прста" Српски џудиста Немања Мајдов рекао је данас да је екипа остварила историјски резултат пласманом у репесаж на Олимпијским играма, да му судије нису дозволиле да се… »
"Ја дајем живот за ово, а они..." Немања Мјадов грми после нове пропуштене шансе да се окити медаљом на Олимпијским играма
Вечерње новости 03.08.2024
Српски џудиста Немања Мајдов рекао је данас да је екипа остварила историјски резултат пласманом у репесаж на Олимпијским играма, да му судије нису дозволиле да се бори за неку од медаља, али да није одустајао ни када је сломио… »
Мајдов: Историјски резултат, нисам одустајао ни после сломљеног прста
Радио сто плус 03.08.2024
“Екипно смо данас били седми, што је историјски резултат, пошто смо се квалификовали и победили Холандију која је велесила. После тога изгубили смо од Јапанаца, било је неочекивано да победимо, чак смо имали договор да се пуно не… »
Мајдов са сломљеним прстом: "Не дају ми да узмем медаљу"
Б92 03.08.2024
Српски џудиста Немања Мајдов говорио је након елиминације наше репрезентације у миксу на Олимпијским играма. Мајдов је у првој борби против Холандије остварио победу, да би у дуелу са Јапаном и Бразилом, у репасажу, изгубио… »
Погледајте како су Мајдова поново дисквалификовале судије: Српски џудиста у неверици сачекао одлуку
Телеграф 03.08.2024
Био је видно изнервиран. Српски џудиста, Немања Мајдов поражен је од Рафаела Маседа, у оквиру тимског окршаја у репасажу. Мајдов је поражен после три шидо казне, што је аутоматски значило и да је победу однео Маседа. Српски… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 3 сатајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 52 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 36 минутајош 16 повезаних