Povezane vesti
"8 godina sam uzimao kokain, ne kajem se": Pevač nikad iskrenije o porocima, spomenuo i kolege
Mondo 03.08.2024
Acko Nezirović iskreno o porocima i periodu života kada je konzumirao narkotike. Oduvek se priča o porocima na estradi i tome da li pevači "iza scene" konzumiraju alkohol i narkotike ili ne. Neki od njih su i javno priznali da su i sami koristili drogu… »
"Prestao sam da vučem crte da ne bih otišao u ambis": Folker zbog droge uništio karijeru: "Kolege su se zbog toga upropastile"…
Blic 03.08.2024
Folker Acko Nezirović priznao je da je konzumirao narkotike, a da je uspeo da odustane od poroka kada je shvatio da mu to uništava život. Acko je jednom prilikom ispričao da je konzumirao kokain, kao i alkohol, ali da je u jednom trenutku shvatio da mu… »
"Osam godina sam uzimao kokain" Šok ispovest folk pevača: Ne kajem se sto sam se drogirao i pio, moje kolege su...
Kurir 03.08.2024
Mnoge estradne ličnosti imali su prilike da budu u blizini nedozvoljenih supstanci, budući da se stalno kreću po klubovima. Neki od njih su i javno priznali da su i sami koristili drogu, a jedan od njih je i folk pevač Acko Nezirović, koji je… »
Vesti dana »
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Danas pre 32 minutajoš 43 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji umetnosti, za koji Mićin tvrdi da je zloupotrebljen
Nedeljnik pre 4 satijoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Iran objavio upozorenje o evakuaciji za nekoliko naftnih postrojenja jer će biti meta udara
N1 Info pre 57 minutajoš 50 povezanih