Повезане вести
"8 година сам узимао кокаин, не кајем се": Певач никад искреније о пороцима, споменуо и колеге
Мондо 03.08.2024
Ацко Незировић искрено о пороцима и периоду живота када је конзумирао наркотике. Одувек се прича о пороцима на естради и томе да ли певачи "иза сцене" конзумирају алкохол и наркотике или не. Неки од њих су и јавно признали да су… »
"Престао сам да вучем црте да не бих отишао у амбис": Фолкер због дроге уништио каријеру: "Колеге су се због тога упропастиле"…
Блиц 03.08.2024
Фолкер Ацко Незировић признао је да је конзумирао наркотике, а да је успео да одустане од порока када је схватио да му то уништава живот. Ацко је једном приликом испричао да је конзумирао кокаин, као и алкохол, али да је у једном… »
"Осам година сам узимао кокаин" Шок исповест фолк певача: Не кајем се сто сам се дрогирао и пио, моје колеге су...
Курир 03.08.2024
Многе естрадне личности имали су прилике да буду у близини недозвољених супстанци, будући да се стално крећу по клубовима. Неки од њих су и јавно признали да су и сами користили дрогу, а један од њих је и фолк певач Ацко… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 32 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 32 минутајош 32 повезане
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних