Повезане вести

"8 година сам узимао кокаин, не кајем се": Певач никад искреније о пороцима, споменуо и колеге

"8 година сам узимао кокаин, не кајем се": Певач никад искреније о пороцима, споменуо и колеге

Мондо 03.08.2024
Ацко Незировић искрено о пороцима и периоду живота када је конзумирао наркотике. Одувек се прича о пороцима на естради и томе да ли певачи "иза сцене" конзумирају алкохол и наркотике или не. Неки од њих су и јавно признали да су… »
"Престао сам да вучем црте да не бих отишао у амбис": Фолкер због дроге уништио каријеру: "Колеге су се због тога упропастиле"…

"Престао сам да вучем црте да не бих отишао у амбис": Фолкер због дроге уништио каријеру: "Колеге су се због тога упропастиле"…

Блиц 03.08.2024
Фолкер Ацко Незировић признао је да је конзумирао наркотике, а да је успео да одустане од порока када је схватио да му то уништава живот. Ацко је једном приликом испричао да је конзумирао кокаин, као и алкохол, али да је у једном… »
"Осам година сам узимао кокаин" Шок исповест фолк певача: Не кајем се сто сам се дрогирао и пио, моје колеге су...

"Осам година сам узимао кокаин" Шок исповест фолк певача: Не кајем се сто сам се дрогирао и пио, моје колеге су...

Курир 03.08.2024
Многе естрадне личности имали су прилике да буду у близини недозвољених супстанци, будући да се стално крећу по клубовима. Неки од њих су и јавно признали да су и сами користили дрогу, а један од њих је и фолк певач Ацко… »

Вести дана »