Повезане вести
Мој принц и ја се одлично осећамо: Катарина Живковић се огласила из болнице након порођаја - "Љубав и срећа су неописиве"…
Вечерње новости 03.08.2024
КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ јуче се породила и на свет донела сина којем је дала име Стефан. Фото: Никола Глишић Би Глиша Катарина је имала заказан царски рез, а након што су јој се први утисци после порођаја слегли, обратила се јавности… »
„Мој принц и ја…“: Огласила се Катарина Живковић из породилишта (ФОТО)
Нова 03.08.2024
: Певачица Катарина Живковић јуче је добила прво дете, сина. Катарина Живковић се дан након порођаја огласила путем Инстаграма и захвалила свима на дивним порукама и честиткама. Како каже, дечак је постао центар њеног света… »
Оца детета крије к'о змија ноге, сада се огласила: Катарина Живковић након порођаја послала емотивну поруку
Мондо 03.08.2024
Катарина Живковић се први пут огласила након порођаја. Певачица Катарина Живковић је током јучерашњег дана родила своје прво дете. Добила је сина, којем није открила име, док оца свог детета никада није приказала јавности. О… »
Објава пуна љубави: Андреана Чекић се обратила Каћи након што је постала мајка, упутила јој јаке речи
Телеграф 03.08.2024
Препоручујемо. Певачица и бивша учесница "Звезда Гранда", Катарина Живковић, остварила се у најлепшој животној улози. На свет је јуче, 2. августа, донела дечака, а порођај је протекао у најбољем реду. Катарина се данас огласила… »
"Мој принц и ја..." Прва објава Каће Живковић, огласила се из породилишта: "Он је постао центар мог света"
Телеграф 03.08.2024
Препоручујемо. Певачица Катарина Живковић, 2. августа 2024. године, донела је на свет прво дете. Дан након порођаја, док одмара у породилишту, Каћа се огласила путем Инстаграма и захвалила свима на дивним порукама и честиткама… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане