Повезане вести

Тенисерка Донна Векић освојила олимпијско сребро

Тенисерка Донна Векић освојила олимпијско сребро

Ал Јазеера 03.08.2024
Најбоља хрватска тенисерка Донна Векић освојила је сребрну медаљу на олимпијском турниру у Роланд-Гарросу, гдје ју је у финалном двобоју појединачне конкуренције побиједила Кинескиња Зхенг Qинвен. Најбоља хрватска тенисерка… »
Марица Перишић у сузама после испадања са ОИ: "Сви су били по 25кг тежи од мене, тешко ми је..."

Марица Перишић у сузама после испадања са ОИ: "Сви су били по 25кг тежи од мене, тешко ми је..."

Телеграф 03.08.2024
Емотицно је доживела испадање. Српска џудо репрезентација завршила је учешће на Олимпијским играма у Паризу, након што су на екипнном турниру елиминисани од Бразила у репасажу. Сваки део тима био је подједнако битан, а један од… »
"Разочарана сам, али сам свој циљ испунила": Дона Векић преуморна и срећна после сребра на Олимпијским играма

"Разочарана сам, али сам свој циљ испунила": Дона Векић преуморна и срећна после сребра на Олимпијским играма

Телеграф 03.08.2024
Хрватска тенисерка освојила је четврто одличје за своју земљу на овим ОИ. Хрватска тенисерка, Донна Векић успела је да узме сребрну медаљу на женском турниру после пораза од Ћинвен Женг из Кине на "Филип Шатријеу", где је… »
Ево колико је новца зарадила Дона Векић од Хрватске за освојену сребрну медаљу на Олимпијским играма

Ево колико је новца зарадила Дона Векић од Хрватске за освојену сребрну медаљу на Олимпијским играма

Телеграф 03.08.2024
Није успела Донна да стигне до злата. Хрватска тенисерка, Донна Векић није успела да савлада Ћинвен Женг из Кине у великом финалу женског турнира на "Филип Шатријеу", а на крају је успела да освоји само пет гемова и припала јој… »
Хрватска остала без злата у тенису на ОИ: Дона Векић изгубила у финалу Ђоковићевих омиљених тенисерки

Хрватска остала без злата у тенису на ОИ: Дона Векић изгубила у финалу Ђоковићевих омиљених тенисерки

Телеграф 03.08.2024
Ћинвен Женг је нова олимпијска шампионка. Кинеска тенисерка Ћинвен Женг нова је олимпијска шампионка у женском синглу у тенису! Она је са 6:2, 6:3 савладала Хрватицу Дону Векић и освојила злато за своју земљу. Ово је Кини 16… »
Олимпијски преглед, 8. дан: Џудисткиња Милица Жабић нова српска хероина

Олимпијски преглед, 8. дан: Џудисткиња Милица Жабић нова српска хероина

Данас 03.08.2024
Хрватска тенисерка Дона Векић игра у финалу женског олимпијског турнира у Паризу, а српски џудо мешовити тим није успео да остане у борби за бронзану медаљу. Џудисти Марица Перишић, Милица Николић, Милица Жабић, Немања… »
Уплакана Марица тешко поднела елиминацију! Сви су имали 25 кила више од мене... За ову екипу ћу увек да гинем!

Уплакана Марица тешко поднела елиминацију! Сви су имали 25 кила више од мене... За ову екипу ћу увек да гинем!

Курир 03.08.2024
Џудо микс тим Србије није успео да стигне до медаље на Олимпијским играма пошто је у репасажу поражен од Бразила. Јако емотивно овај пораз поднела је Марица Перишић која се борила против ривалки из далеко тежих категорија. -… »
Перишић у сузама: "Болно - сви су имали 25 кила више од мене"

Перишић у сузама: "Болно - сви су имали 25 кила више од мене"

Б92 03.08.2024
Српска џудисткиња Марица Перишић била је поносна на репрезенатацију, која је поражена је од Бразила у репасажу Олимпијских игара у Паризу. Српски џудисти изгубили су резултатом 4:1 и остали без шансе за бронзу, а Марица истиче… »
Кукољ сумирао утиске: Мислим да смо надмашили очекивања на Олимпијским играма

Кукољ сумирао утиске: Мислим да смо надмашили очекивања на Олимпијским играма

Вечерње новости 03.08.2024
Надали смо се медаљи у нашем трофејном спорту, али смо остали без ње… Штета, велика штета. Мада, причаће се много о неким одлукама судија. ФОТО: Тањуг/АП Џудо микс тим Србије завршио је такмичење на Олимпијским играма у… »

Вести дана »