Повезане вести

"Полако се осећам заборављеним" Ау, какве речи Борише Симанића, српски кошаркаш загрмео: Имао сам обећања, али је остало на…

"Полако се осећам заборављеним" Ау, какве речи Борише Симанића, српски кошаркаш загрмео: Имао сам обећања, али је остало на…

Курир 03.08.2024
Кошаркаши Србије одиграли су већ две утакмице на Олимпијским играма у Паризу, вечерас је на програму и трећа, против Јужног Судана, а Орлови имају огромну подршку целе нације. Уз њих је и Бориша Симанић, који због опоравка није… »
Тужна порука Борише Симанића: Полако се осећам заборављеним…

Тужна порука Борише Симанића: Полако се осећам заборављеним…

Нова 03.08.2024
: Прошле године на Мундобаскету, Бориша Симанић, репрезентативац Србије, доживео је тешку повреду и остао је без бубрега. Несрећна ситуација догодила се на мечу Србије и Јужног Судана, Боришино стање се закомпликовало, али му је… »
Бориша Симанић: "Полако се осећам заборављеним..."

Бориша Симанић: "Полако се осећам заборављеним..."

Спортске.нет 03.08.2024
Прошло је годину дана од оног најтежег тренутка у каријери Борише Симанића. Управо су играли Србија и Јужни Судан на Мундобаскету, а Симанић је након повреде која је у први мах изгледала безазлено, на крају остао без бубрега… »
Тужне речи Борише: Полако се осећам заборављеним…

Тужне речи Борише: Полако се осећам заборављеним…

Спорт клуб 03.08.2024
Крилни центар Бориша Симанић био је члан репрезентације Србије која је у Манили на лето 2023. године освојила сребрну медаљу на Светском првенству. Нажалост, током наступа за српски национални тим, 26-годишњи кошаркаш доживео… »
Вапај борише симанића: Осећам се заборављено, имао сам обећања...

Вапај борише симанића: Осећам се заборављено, имао сам обећања...

Вечерње новости 03.08.2024
Кошаркаш Бориша Симанић на Светском првенству, управо у мечу против Јужног Судана са којим Србија игра последњи меч прве фазе олимпијског турнира, задобио је тешку повреду и остао без бубрега, а годину дана касније упутио је… »
"Полако се осећам заборављеним" Вапај Борише Симанића, не може сам

"Полако се осећам заборављеним" Вапај Борише Симанића, не може сам

Мондо 03.08.2024
Српски кошаркаш пролази кроз тежак период. Репрезентативац Србије у кошарци Бориша Симанић први пут је признао да му је тешко што не може да нађе клуб након операције одстрањивања бубрега на Светском првенству прошле године… »

Вести дана »